Mám pitomou case se zdrojem naproti procesoru. Přemýšlel jsem že bych nahoře nad procesorem vyříznul díru a umístil tam nějakej větrák. Nemáte s tím někdo zkušenosti :?: .
Printable View
Mám pitomou case se zdrojem naproti procesoru. Přemýšlel jsem že bych nahoře nad procesorem vyříznul díru a umístil tam nějakej větrák. Nemáte s tím někdo zkušenosti :?: .
Ja som mal takuto skrinku s tak polozenym zdrojom. Hore nad CPU som zrobil dieru na 80mm vetrak a nechal ho fukat smerom na CPU....teplota sla dolu. Niektori tvrdili ze by bolo lepsie keby vzduch tahal vetrak smerom von..ano podla toho ako stupa teply vzduch hej...ale vysledky som mal ovela lepsie ked vetrak fukal na CPU :).
To s Chieftecem už takové problémy nejsou, co???
;D ;D ;D
Tak hej ina kava...:)
Vpředu ho dej holů, aby tahal dovnitř a nahoře co nejvíce dozadu a tahat směrem ven. Vzduch musí okolo procáku proudit. :roll:Citace:
Původně odeslal michal82
Ja mám v case len tento jediný odsávací vetrák, laboroval som s rôznym usporiadaním(fúkanie, odsávanie), ale toto sa mi najviac osvedčilo-> 92mm Sunon-cca 1500ot. :arrow: http://jendo.webzdarma.cz/cas05.jpg
máš lepší ten zdroj vymontovat a dát ho nahoru na case, jako já :wink:Citace:
Původně odeslal michal82
Tak to bude asi nejednodušší ;D . Že mě to nenapadlo hned :? .Citace:
Původně odeslal Staňour