T-COM ADSL a zrusenie zmluvy...
Zdavim Vas...
v polovici novembra som podpisal so znamym (zastupca T-comu) zmluvu o pripojeni (aDSL internet Turbo3) s tym, ze si to pipojim sam (samoinstalacny balicek s wifi routerom)... do tyzdna som to mal aktivne a aj papiere s loginom a hesom mi prisli... avsak na samoinstalacny balicek cakam DODNES a stale este ani nebol vyexpedovany z T-COMu (overene dnes telefonicky...)... Pritom som tam uz volal snad 5x a vzdy mi bolo povedane ze boli problemy s logistikou, ale ze do tyzdna ho urcite budem mat... (telefonaty na hotline)...
Sral ich pes, chcem tu zmluvu zrusit (rovnako zrusim aj pevnu linku od t-comu aj tak uz z nej telefonujeme minimalne) a chcem ich poslat docavesu !!!
mam vyhliadnute ine pripojenie.... Otazka : su nejake moznosti na odstupenie mna ako zakaznika od zmluvy. V podstate sluzbu nemozem vyuzivat, lebo mi nedodali HW dohodnuty v zmluve. Chcem ine pripojenie od ineho providera a nerad by som platil 2 pripojenia....
Pripojenie je uz ale aktivne - skusane s pozicanym DSL modemom (samozrejme na moje meno a heslo...)
dakujem za kazdy napad...
Re: T-COM ADSL a zrusenie zmluvy...
Zalezi co si podepsal, ale obecne samozrejme od smlouvy odstoupit muzes, protoze neni ze strany poskytovatele plnena. Specielne pokud si uz platil/platis nejake mesicni poplatky, tak je pozaduj zpet, protoze si nemohl sluzbu radne uzivat.
Re: T-COM ADSL a zrusenie zmluvy...
Citace:
Původně odeslal
Jezevec
Zalezi co si podepsal, ale obecne samozrejme od smlouvy odstoupit muzes, protoze neni ze strany poskytovatele plnena. Specielne pokud si uz platil/platis nejake mesicni poplatky, tak je pozaduj zpet, protoze si nemohl sluzbu radne uzivat.
no, tak zrovna tady bych byl s tim odstoupenim opatrny. jak podle CZ prava tak SK prava muzes obecne odstoupit jen v pripadech, ktere jsou v zakone uvedene nebo ve smlouve dojednane (v obou pripradech § 48 OZ).