Takze f pondelok idem kupovat R9500 64MB. Ale neviem od akej firmy ju mam kupit. - bud SAPPHIRE, POWERCOLOR,MANLI, Tak to su firmy ktore vyhovuju mojej penazenke. prosim poradte mi
Printable View
Takze f pondelok idem kupovat R9500 64MB. Ale neviem od akej firmy ju mam kupit. - bud SAPPHIRE, POWERCOLOR,MANLI, Tak to su firmy ktore vyhovuju mojej penazenke. prosim poradte mi
KeXo Tvojej penazenke nevyhovuje? F pondelok :?: Ti sibe.Citace:
Původně odeslal b3nco
Choď do Sapphire. To chceš 9500 bez Pro ?
Proc treba ne Club-3D. Horsi nez Manli urcite neni :-)
Z toho co dáváš na výběr taky určitě Sapphire.
Ano chcem verziu bez "PRO" Ale ked ju pretaktujem a upravim tak dosiahnem PRO ze???Citace:
Původně odeslal cLiVe
Si nahuleny alebo si sa ozral ??? :D ;DCitace:
Původně odeslal KeXo
Club-3D na SLovensku nezozeniem.Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Zrejme narazal na to, ze pondelok je Velkonocny pondelok a vsetko bude zavrete ;DCitace:
Původně odeslal b3nco
Mno...
Z toho, co si dal na vyber :arrow:
ManLi -> oblukom sa vyhni
PowerColor -> mam skusenosti len S R9700, co som kupil kamosovi pred tyzdnom, este som ho netaktoval, ale tvari sa solidne.
Sapphire -> asi najlepsia (najistejsia) volba s pomedzi tych troch ;)
To ses trosku vedle chlapce... :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal b3nco
Prosim ta, vysvetli mi to ako to bude s tym OC ked zoberiem Sapphire.Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Dosiahne hodnoty R9500PRO alebo nie ??? :? ( otvorim dalsie 4 ren. jednotky ) :?:
No protoze si nejsem tak jistej jestli dostanes dobry jadro R300. Pak zapnes 8pipes a budes mit sachy a poseres se..... Jinak 95PRO neni o moc drazsi--..,,
Ja osobne bych do rizika,ze mi zustane JEN R9500nepro rozhodne nesel.Ne pokud bych si to nemohl nejak vyzkouset,co samozrejme normalne nejde.Takze radeje nasetrit dalsi 3tis a koupit R9700nepro.To mi ted prijde jako nejlepsi grafarna cena/vykon.
Ked sa mi nahodou nepodari zapnut tych 8pipes a budem mat cez obrazovku tie artefakty posere sa mi Radeon bez naroku na reklamaciu???Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Uz vysli tie nove grafiky R9800 a R9600 takze by R9700 mohol ist cenovo nizsie ze?? ??? ???
Jo to by mohlo...ale tak o par stovek a to jeste kdovi kdy :oops: Moc spechat asi nebudou, kdyz R9800pro je za nejakych 16800Kc a takovy R9700pro/np stoji cca 13 000/ 9000Kc. Takze podle me to moc neslevni,protoze maji hezky cenove diferenciovane modely. R9800pro je stejne jen pro prachace,takze az tak na dracku nejspis nepujde,cili nejvetsi zisk bude stejne z R9700 potazmo R9500np/pro.Citace:
Původně odeslal b3nco
Takze zoberem znacku SAPPHIRE R9500PRO. Asi je to najlepsie f pomere cena/vykon/OC :lol:
Pokud nehodlas koupit R9700 za cca 9000Kc,tak je R9500PRO hodne dobra volba.A Sapphire se da verit /i kdyz obecne jsou Atiny zradnejsi/.Citace:
Původně odeslal b3nco
V pondelok som bol :eek:Citace:
Původně odeslal b3nco
Co?, takze kartu este nemas, co si si ju v pondelok nikde nevisibal...
Ber tu PowerColor ked nemas moc Money, nie su zle a v pohode sa taktuju, svagor ju ma z Polska a jeho kamosi tiez, teraz cez sviatky som to "zral" ide to SUPER, len jednemu z 5-tich to robi nejake chujoviny (ale pravdepodobne chyba pri prerabke).
Mam PowerColor R9500 modnuty na Pro. Bez problemu chodi vsech 8 pipelin a OC: dostat sem se až na 370 jádro, paměti sem nezkoušel. Ale sou to Hynixy 3,6 ns a ty asi moc nahoru nepudou. Ale podle stringu z BIOSu karty to mel byt R9500 Pro - ten string je: Radeon 9500 Pro Hynix, tak jak by to mohlo byt jinak ! V 3D marku 03 sem pri overclocku na tech 370 mel asi 3700 bodu ...
Ten tvoj R9500128 by mal ficat ako R9700 nie ??? ???Citace:
Původně odeslal malda
take uvazuju o ATI 9500Pro, vyplati se priplatit si a koupit od Hercules, misto od Sapphire?
Podla mna je Herkules zbytocne drahy :!:Citace:
Původně odeslal Aradan
Ne ja som sa uz rozhodol zoberem tu Sapphire. A vcera vecer si mi hovoril ze je powercolor lacnejsi - to je blbost su tak iso drahe :wink:Citace:
Původně odeslal KeXo
Neviem co som vravel, hadat sa nebudem, ale mam pocit ze som vravel ze svagor ju ma z Polska a tam ho vysla o moc lacnejsie + mu este vratili DPH (ale on to tam ma naskok).Citace:
Původně odeslal b3nco