Toshiba True Suite fingeprint login
Na Vistach koupenych k notebooku jsem mel pri loginu do systemu dva "uzivatele" ten jeden jsem byl ja a druhy byl fingerprint login (asi nejaky dummy) ted frcim na Win7 a nevim jak dosahnout toho dummy loginu... ta truesuite utilita s tim nejak nepomaha... mate s tim nekdo zkusenost?
Re: Toshiba True Suite fingeprint login
ano mam.
ne tedy primo s timhle softem. Mam Toshibu X200-21D (puvodne tam bylo jen 2GB ram, a software na otisk prstu - Protector Suite QL 5.6.)
Po upgradu na 4GB ram a Visty 64bit, jsem zjistil ze verze 5.6 nefunguje. updatoval jsem soft na verzi 5.82, a jiz vse slape jak ma. A je to presne jak popisujes. Pred nalogovanim mam jeden "svuj ucet" druhy FINGERPRINT. Je to ok. v podstate se pak uvnitr softu ve winech muze navolit jak se vokna maj chovat, a jestli mas moznost nalogoval se otiskem nebo normalnim heslem (vyberes si) nebo jen jednim, nebo druhym. V praxi to funguje tak, ze neni treba klepat na uzivatele, jen a pouze pretahnes otisk pres ctecku, a system se sam prihlasi "na tebe" Pouzivam to tak jiz pres rok.
Doporucoval bych ten soft celej odinstalovat a novy install.
Pri nove instalaci by melo dojit "ke kalibraci otisku" , nascanovani nove sady... a vytvoreni "fingerprint" uzivatele...
EDIT: koukam nejnovejsi verze softu od UPEKu, je Protector suite 2009.
tak ta moje verze pro sedmicky nejde, kdyz si nakonfiguruju prst tak ze operace ulozeni se nezdarila... a jine verze nefunguji...
jj, jsi na tom jako jsem byl ja. Chce to nejnovejsi verzi.
jsem to tahal primo od toshiby a na strankach authentecu to nemuzu najit
zkusil bych ten UPEK. (sam pouzivam, lec je to placene)
zkousel jsem to ale s mym snimacem to nefunguje aale aspon to hodilo ten dummy login :-)
EDIT stahl jsem si nejakou novejsi verzi od ASUSU vubec to nejak nedela co by melo, nikde zadna ikona nic, zadny dummy login, ale otisky mam nakonfigurovane a login pomoci toho funguje... ostatni veci jsem nikdy nepotreboval tak to ozelim i dal.