Napište mi prosím, jak se vám ji podařilo přetaktovat. Mají všechny jen 5ns paměti ?
Printable View
Napište mi prosím, jak se vám ji podařilo přetaktovat. Mají všechny jen 5ns paměti ?
já jí mám taktlou na 245/460 a je super stabilní,když sem dal paměti na 470 tak v mafii uz bylo pár "artefaktů" ale GPU jede i na 250 ale ten rozdíl už je minimální..
PS: fše z původním chlazením
u znamyho sem ji taktnul jen tak pokusne na 220/460 a rock stable... a mela 4ns pameti, ale neni moje, tak sem ji nechtel vic trapitCitace:
Původně odeslal Premo
to je cudne ??? pokud vim Over ma tu 4ns verzi a vytocil ji mnohem vys.Citace:
Původně odeslal Rabban
jinak jsou 5 i 4ns. mne osobne jede 230/475 5ns verze
A jak poznám tu 5ns verzi od 4ns ? Jak jsou ty paměťové čipy označené ?
Respektive nevíte kde mají ty 4ns ?
kdyz odloupnes pasivy z pam chipu tak je tam dole (u spodni hrany) takove hrozne dlouhe cislo a to konci bud 4 nebo 5 podle nsekundaze. je to na kazdem cipu
Ale co když mi to v tom obchodě nedovolí odloupnout ? Dá se to poznat i jinak ?
NOO musis to delat gdys se nedivaji:) nebo je o to pozadej anebo pak uz nevim:)Citace:
Původně odeslal Premo
Tak to proste riskni :roll:
Slusny prodejce by ti to mel samozrejme rict, pokud nechce tak to nevi a od takovych radsi pryc.
to jedik: to by me zajimalo, jak to ten prodejce zjisti. Ledaze by sam delal nejaky testy.
tak snad vi co odebira. A pokud si pise objednavky stylem "poslete mi gf3 par r9000pro a nejake ty pameti" tak opet RUCE PRYC :wink:Citace:
Původně odeslal Slusnak2
:) jako gdybych slysel typka z X-COMPU(HAVIROV:)Citace:
Původně odeslal jedik
PS: znate ho negdo??
ja mam inno3d na 255/272.... a no problemo 8)
ale ona by asi v pohode sla, ale ja ji nechtel tocit dal, protoze sem tam taky nemel tolik casu na otestovani a navic, kdyby se srala potom, musel bych tam zase jet...Citace:
Původně odeslal jedik