-
AVG
Zdravím,používám pod W7 ultimate 64bit AVGéčko,mám problém s jeho alipakcí avgchsva.exe ,ve správci úloh je stále aktivní a využívá cca 11% výkonu CPU a hrabou všechny disky v PC,pokud ji ve správci úloh vypnu okamžitě se znova spouští,patrně se jedná o automatickou kontrolu ale v nastavení AVG nemám možnost kromě nastavení automatických kontrol HDD(vypnuto) žádnou možnost.
-
Re: AVG
Presne toto se mi stalo na firemnim PC (XP 32-bit), neslo to nijak zastavit, killnout, po restartu si vesele pokracoval. Nevydrzel jsem vic jak 2 hodiny a odinstaloval jsem ten shit ... Coz jsi asi slyset nechtel ...
-
Tak odinstalovat to není problém ale jediná pro mě schúdná alternativa je Avast kterej je ale děravej jak řešeto a často mi pustí většinou ty největší svinstva který je pak problém zlikvidovat,AVG je proti němu v tomhle dobrý ale tohle se nedá vystát.....je to šílený.
-
Ja som teraz začal na niektorých kompoch inštalovať Microsoft Security Essentials a som docela spokojný s ním. Ako bezplatný antivirus stojí určite za zváženie, dokonca aj v testoch dopadol docela dobre.