Nero 7 - nefunkční konverze z MP3
Prosím poraďte,
používám Nero 7 Premium a když chci vypálit Audio CD z MP3 tak konverze souborů proběhne zdánlivě úspěšně, ale výsledkem je ticho, prostě žádný zvuk. Stejný problém, když dám v něm konvertovat MP3 do Wawe. Prostě vytvoří soubor, ve kterém je pouze ticho. Zkoušel jsem pro konverzi MP3 --> Wawe použít CDEx a v Neru jen vypálit audio CD z Wawu a takto to funguje bez problému. Nevíte proto co s tím ? Zkoušel jsem přeinstalovat Nero a bez úspěchu. Používám WinXP SP3.
Díky za radu.
Re: Nero 7 - nefunkční konverze z MP3
Ahoj já osobně používám verzi 7.10 a jsem s ní velice spokojený, no nicméně i po několika přeinstal - když byl nějaký problém s os a používám taky OS XP Proff SP3 - nic takového jsem fakt nezažil. Napadá mě - neměnil si něco v nastavení nera?? Pak holt po odinstal nero vymaž komplet složku ve filesech a hlavně taky v registrech - jak v hkey local maschine tak i hkey current user - obě v záložkách software smaž položky Ahead Nero- komplet. Restartni a udělěj nový instal. Nic jiného mě nenapadá - pak napiš. Zajímá mě jak jsi dopadl. Zatím V