ADSL modem sám se dopojuje
Mohl by mě nikdo prosím vás poradit?
Mam modem ADSL(ZYxel model: p-660HW-T3) a základní desku (Gigabyte model: MA790FX-DS5) spojený klasickým síťovím kabelem a každou chvílí mě problikává na ploše,že byl síťoví kabel odpojený. Přitom to před reinstalací operačního systému Windows XP nedělalo. Nemohl by mi nikdo prosím vás poradit jak to odstranit? Zkoušel jsem i nové ovladače.
Re: ADSL modem sám se dopojuje
to bude asi rozbity :) (ten modem)
Zkus sitovku v pocitaci prepnout natvrdo na 100Mbit Full Duplex.
Citace:
Původně odeslal
lipen
Mohl by mě nikdo prosím vás poradit?
Mam modem ADSL(ZYxel model: p-660HW-T3) a základní desku (Gigabyte model: MA790FX-DS5) spojený klasickým síťovím kabelem a každou chvílí mě problikává na ploše,že byl síťoví kabel odpojený. Přitom to před reinstalací operačního systému Windows XP nedělalo. Nemohl by mi nikdo prosím vás poradit jak to odstranit? Zkoušel jsem i nové ovladače.
Zcela stejný problém jsem měl víc jak rok zpátky (ZyXel 660HW-T3, Gigabyte 965P-DS4 s Marvel Yukon sitovkou a Windows XP) a chyba nebyla v HW. Řešil to jiný ovladač nebo nastavení... omlouvám se, ale nedaří se mi vzpomenout konkrétně... budu ještě namáhat mozek a když si vzpomenu, tak napíšu. :rolleyes:
Tenkrát mě to strašně štvalo, ale od té doby to jede bez problémů.
lipen:
Kouknul jsem doma na nastavení síťovky a doplním, že mám ovladač verze 8.61.2.3 z 22.11.2006, u duplexu nastaveno autosense a rizeni spotreby zapnuto. Bohužel na konkrétní způsob jak jsem to onehdy dal dokupy jsem si nevzpoměl. :-(