su este v ageme thoroughbredy B0 1700+ ? Ked hej tak za kolko:
Printable View
V cenniku ich sice maju ale na sklade nie.
APACER pamate tak isto...
[edit]
BTW, kde si zohnal pamate.
BTW2, kolko ti to dava v 3dmarku01 a 03 ???
V 3d Marku 2001 SE mam 18000 bodov a v 3D Marku 2003 7000bodov.
Sakra,to je ale nabusena sestava? :drool: Kolik to stalo?
No, on si delá srandu to ti nedošlo ??? Alebo hráš blbečka ;D ;DCitace:
Původně odeslal nex
Srandu si nerobim nejsom debil . Stalo to skoro 100 litrov.
Nevie tu niekto kde a za kolko sa da zohnat athlon thoroughbred B0 1700+v Blave?
Ty voeee :mweheh: Sem si myslel,ze ty Bartony na 200FSB nejsou k sehnani.A co ta grafarna?Jak ma vyreseny chlazeni?Citace:
Původně odeslal eXcalibur
To si myslis ze to mam niekde zo Slovenska alebo z Ciech????!!!!!! Je to dovoz a ta graficka je z agemu a chladenie ma standardne iba ma odstranene odpory ktore su nad pametami!
Me to jenom zajimalo,protoze prvni 200FSB Bartony se objevily teprve nedavno v Japonsku.K ty 5800 jsem se ptal proto,ze prvni kousky meli chlazeni o hlucnosti vysavace tak asi tahle.U nebudu prudit....
neviete tu niekto kedy vyde GTA ViceCity ?
Kolik jsi dal za toho Athlona?
No nevím, taková sestava, vypadá to, že komponenty vybíral odborník. Ale v každé sekci minimálně jeden dotaz na GTA, ptá se na koupi 1700+ a na taktování GF4MX :D :DCitace:
Původně odeslal eXcalibur
Podle mě je ti tak 15 a děláš machry....
Citace:
Pretaktovanie GeForce MX 440 s DDR pametami
Citace:
Nevie tu niekto kde a za kolko sa da zohnat athlon thoroughbred B0 1700+v Blave?
Citace:
Pytam sa na tie athlony preto lebo zhanam procesor do druhej zostavy a nikde sa neda zohnat nic ine ako palomino a ta karta ma zajima pretoze ju mam v zostave v ktorej je teraz duron 850 a presne do nej zhanam toho athlona.
Treba je to jeho workstation.To taky muzu napsat,jo ted sedim v praci u poc za 100 litru(Mac) a skeneru za 1,5 milionu(Heidelberg Tango) :lol:
Ja ti nebranim aby si to napisal ! Len v tvojom pripade to nebude pravda :lol:
Ne vazne je to tak.Bez legrace.Kdyby si bydlel v Praze klidne by si mohl zajit.Jsem totiz v praci >:E Je uz delam na skeneru skoro 10 let. :smoke:
Kolik Te teda stal ten procak? Udelej online result v 3D Markovi 01 nebo 03 a hod sem link. Docela by me zajimaly vysledky jednotlivejch testu.
procak ma stal 18 460 Sk v prepocte z eur
Hele a odkud si vzal také delo ??? Ved XP 3200+ 400 MhZ Fsb sa nepredáva :| (FX s 256 Bit už určite nie) že by si pracoval u AMD a hento bol len vzorek, nemohol by si mna snimi nejak zoznámit ;D ;D
Chlapce chlapce ved ta FX sa da prerobit na 256 bit a ten athlon chod do nemecka do Media Marktu a uvidis.
[quote="eXcalibur"]Chlapce chlapce ved ta FX sa da prerobit na 256 bit a ten athlon chod do nemecka do Media Marktu a uvidis.[/quote
Jak sa dá prerobit na 256 BIT bus ??? To je určite len další kec žéééééé ;D
2eXcalibur: hele, jak se da na nForce jet v Dual DDR modu, kdyz mas 3 pametovy moduly?? ja myslel, ze to funguje jenom, kdyz mas dva, nebo pak ten jeden tam je jako navic? nebo se delaj 768MB pametovy moduly? a za ty vysledky bych se taky primlouval, a nebo aspon napis frameraty z jednotlivych subtestu :wink: ;D ;D ...
Môže mať dual. Ale len prvých 1024MB. Na zvyšných 512 sa pristupuje 64-bitovo.
No cudne s nim ... :roll:Citace:
Původně odeslal KUBA