Homepage : http://www.microsoft.com/office/2010/en/default.aspx
Zde ke stažení beta. Já osobně právě instaluji, určitě podám své dojmy.
Poprosím o diskuzi k tématu, díky za dodržení.
Printable View
Homepage : http://www.microsoft.com/office/2010/en/default.aspx
Zde ke stažení beta. Já osobně právě instaluji, určitě podám své dojmy.
Poprosím o diskuzi k tématu, díky za dodržení.
Vyzkoušel jsem, proti 2007 na XP svižnější, ale pozor: NEdoporučuji instalovat společně s jinou verzí Office, zboří ji to, vyzkoušeno. Stabilita bez problémů.
Ribbony jsou fajn věc, zde je rozhraní trochu více strohé, ale neurazí (černá ve 2007 je ale příjemnější), u 2010 se nejpříjemnějším jeví "stříbrné". Co do ergonomie, stále stejné, stále nedoladili výchozí ribbon ve Wordu, kde mi kriticky chybí některé často využívané funkce; stylům by bohatě stačil i menší prostor, ty si rozkliknu, stejně je většinou upravuji / definuji / beru ze šablony.
Celkový dojem pozitivní, nicméně jde "jen" o výrazně zrychlené 2007.
Ano, dojmy stejné - Off 07 mi to zbořilo, tzn reinstal doporučuji. Zrychlení také viditelné, stříbrná lepší - já používám Outlook a ten vypadá rozhodně lépe s pásy, myslím že se jim to podařilo rozčlenit přehledně.
Zajimavá mi příjde karta "file", taktéž vypadá, že nad tím někdo přemýšlel. Outlook je rozhodně podstatně svižnější, načítání náhledů, organizace pošty.
No, nahodil som 2010-ku aj ja, ale dve veci má štvú. Jednou je disk Q ktorý sa odvtedy objavuje, druhá je to že nedokážem odinštalovať nepotrebné časti, ako je napr. Outlook a OneNote. Mám verziu Home and Business. Keď kliknem v Programs and Features namiesto Uninstall na možnosť Change, tak mi to ponúka iba Repair.
Ešte tretia vec ktorú som nepochopil je v Programs and Features vidiím Microsoft Office Click-to-Run a Microsoft Office Home and Business. Pri hocktorom mi píše že odinštaluje celý Office. Chápete toto niekto?
mně kapánek vadí současná absence spellchecku v češtině (byť ji chápu), kvůli případným překlepům... :)