Problem s ovladacem na zvukovou kartu (nalehave :(( )
Zdravim vas
Napadla mne myslenka ze bych si mel trochu procistit pocitac
Tak jsem zapl v ovladacich palenelech pridat/odebrat programy a pritom jsem omylem vymazal zvukovy ovladac (jedine co si pamatuju z nazvu je audio 3D) uz je to asi tri tydny co mi nefunguje zvuk a jsem z toho zoufaly :( byl tu jeden clovek co se pokousel to dat do poradku ale nepodarilo se mu to.. zkouseli jsme naisntalovat nejnovejsi realtek ovladac ale nefunguje... CD od originalniho ovladace nemam protoze je tento pocitac uz starsi a ja vubec nevim kam se to CD podelo ... prosim poradte mi nekdo je to nalehave :(:(:( windows update mi nezabira :(
Re: Problem s ovladacem na zvukovou kartu (nalehave :(( )
Určitě nebude na škodu, pokud je to onboard, udat typ desky. Pokud ne tak aspon jmeno z chipu, pcb.
Co takhle tip základní desky a sehnat originál ovladače na stránkách výrobce desky.
Zkoušel jsi zjistit typ desky a zvukovky v nějakém diagnostickém softwaru (a pak se podle toho zařídit - viz Gestler), například:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility...testy/everest/
apod.
A ještě jedna věc: Pokud máš Windows, nenabízí ti při spouštění instalaci nového hardwaru? (Musel bys tedy asi odinstalovat ovladače pro realtek...)
no jo .. ale ja se v techto programech vubec nevyznam nevim jak zjistit ty tipy hardwaru a softwaru.. pls nepomohl by mi nekdo na icq? :-/ me icq je 462418423 nebo skype *Brooklyn* .. diky moc... takhle na foru se to asi nevyresi :(
a jo takze moje zvukovka je nVIDIA MCP2 :)
tak jeden z prvních odkazů po nahození do googlu:
http://www.bioticaindia.com/nvidia-m...interface.html
> download
zkus a dej vědět
na teto strance mam problem s registraci takze mi to vlastne nejde stahnout ... email se mi vubec neodesle... to mi dela i na jinych strankach
A co konečně napsat, Typ desky.
ID základní desky : 08/11/2004-nVidia-nForce-6A61BE19C-00
Název základní desky: ECS N2U400-A
Gugle a hned prvy odkaz ovladace na zvukovku. Otazka je ci nevies alebo sa Ti nechce ? ;)
STRASNE dekuju uzivateli Ajsti :)) diky kamo .. problem vyresen :)