Problém s přehráváním videa
Mám docela závažný problém s přehráváním videa na notebooku. Nejprve šlapalo vše tak jak má ale v poslední době mi Windows media player i center i BSplayer odmítají přehrát jakýkoli film.... nevím co stím mám dělat. Zkoušel jsem znovu instalovat codeky ale ani to nepomohlo. Pokud se pokusím přehrát něco v WMP tak mi navíc naběhne okno stím že WMP přestal pracovat... už vážně nevím co stím. Mohl by my někdo poradit? Děkuji
Re: Problém s přehráváním videa
Co jsi s tím předtím vyvedl (=co jsi tam instaloval)? V tom bude zakopané psisko.
V prvé řadě bych poslal do háje BSPlayer a ÚPLNĚ VŠECHNY kodeky.
Pak zkus VLC, ten sám o sobě obsahuje vlastní kodeky a pokud ten bude mít problémy s přehráváním, problém bude někde v ovladačích grafiky / zvuku. Pokud pojede, zkus MediaPlayer Classic a FFDShow (resp. CCCP). Pak budeme chytřejší.
Právě že jsem neinstaloval nic co na to mohlo mít nějaký vliv. A taky jsem zjistil že mi napříkad nejde zpustit ani poznámkový blok, Wordpad. Každopádně dávám pryč všechny codeky a instaluju VLC...CCCP už mam.
Citace:
Původně odeslal
Rem4rque
...napříkad nejde zpustit ani poznámkový blok, Wordpad.
Máš to buď zavirovaný a/nebo je ten systém už úplně na odpis. Imho tě čeká formát a čistá instalace.
Díky už to šlape...udělal jsem to jak si řikal a jede to. WMP a WP stejně nejedou a zavirované to bejt nemůže a na odpis snad taky ne...nota i s OS vlastnim necelý 2 měsíce