Včera jsem si koupil tento chladič a jen tak pro kontrolu jsem zkusil rovinu základny. Když jsem prosvětlil příložník, tak uprostřed byla škvíra cca 0,25mm. Je to tak dobře ??? , nebo lepší rovina.
Printable View
Včera jsem si koupil tento chladič a jen tak pro kontrolu jsem zkusil rovinu základny. Když jsem prosvětlil příložník, tak uprostřed byla škvíra cca 0,25mm. Je to tak dobře ??? , nebo lepší rovina.
no podle vseho by byla lepsi rovina, podle zprav ruznych lidi, kteri si chladice lestily, tak jim sla teplota dolu (docela bezvyznamne-muj nazor). U me CPU jeste ven z bedny netece, na pretaktovani to taky vliv nema a jsem holt linej to cele rozdelat a zajit na masinu :roll: , tak to nechavam jak to je .... :wink:Citace:
Původně odeslal Petr2
podle me se tim ucinnost chladice nejak razantne nesnizuje, jestli to da pootom a stupen dva nizssi teplotu tak je to zanedbatelny.
Zanedbatelny rozdiel bude...aj ked pri pretaktovani je kazdy stupen dost podstatny :).
kdyz ti to topi namisto 48 treba 50 a je to stabilni tak proc to tak nenechat ze :wink:Citace:
Původně odeslal GABO
presne tak ... proto se do toho rozdelavani nehrnu ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
To Gabo, no kdyz me to proste vic pretaktovat nejde a teplota na to vliv nema (nemyslim vodnika a N2 :D ) tak mi ty 2°C ani nepomuzou ... Ale treba ma prave jmenovec tu teplotu na hrane (coz se mi s timto chladicem nechce zdat ;D )