Problem v PartitionMagic 8.0
Mam takovyto problem. Kdyz dam u svyho disku Check for errors obevi se mi tato chyba:
Error #993 Partition contains open files. Use the operation system check utility
Kvuli teto chybe, nemuzu na disku vytvaret partitons, nemuzu delat nic. Disk mam ve formatu NTFS. Scandisk ve windows zadnou chybu nenajde. Co s tim?
Re: Problem v PartitionMagic 8.0
Citace:
Původně odeslal Levis_X
Mam takovyto problem. Kdyz dam u svyho disku Check for errors obevi se mi tato chyba:
Error #993 Partition contains open files. Use the operation system check utility
Kvuli teto chybe, nemuzu na disku vytvaret partitons, nemuzu delat nic. Disk mam ve formatu NTFS. Scandisk ve windows zadnou chybu nenajde. Co s tim?
Vytvořit partition přes FDISK :wink:
Re: Problem v PartitionMagic 8.0
Citace:
Původně odeslal Levis_X
mno kdyz mas na tom disku otevreny nejaky soubory, nebo je to dokonce na disku kde mas windowsi tak se nediv....ale to by nemelo mit s vytvarenim partitions nic spolecnyho....melo by si to rict o restartovani
jinak pokud chces zkontrolovat disk tak pouzij 'chkdsk [jednotka] /r/x' misto toho scandisku co je ve vlastnostech disku