Přechod z P45 na P55/Raid pole
Zdravím všechny,včera mi selhala další MB od Asusu a tak už koukám po něčem s P55,potřebuji ale vědět jetli Raid pole provozované na ich10 v mojí desce bude funkční na Asus MB s P55,nevím jaký je tam SB,také ich10? každopádně nemám kam zálohovat a tak potřebuji desku která bude mít kompatibilní řadič,minule sem přecházel z X38 ich9 na P45 ich10 a naprosto bez problémú,MB byly obě asus,dokonce se spustili i Wokna.Pokud by stejná možnost byla u tohoto přechodu ušetřilo by mi to spoustu starostí.
Re: Přechod z P45 na P55/Raid pole
Inu šance že to projde je tak 80% větší než byla předtim z ICH 9, každopádně pro jistuto vem radši zase Asus, ale stejně to 100% garantovat nemůžu.
A Raid se dělá na řadičích, ne na desce, právě z toho důvodu že deska umře mnohem častěji než disky. A kompatibilní řadič občas neni sranda najít.
100% vezmu Asuse,sice mi ty desky umíraj jedna za druhou ale jinak jsou OK:D ,zdá se že opět prasklé PCB,nejde dual u pamětí,a pokud použiju GK do PCIe tak artefakty už v biosu a do woken se dostanu jen po vyndání z mrazáku:( jak se to zahřeje je to kaput:confused:
ja se teda pridam a reknu vam ze dle mojich zkusenosti neni problem.
prenesl jsem raid z nvidie chipsetu na intel ich9r a nebyl problem... nazpet to fungovalo tez, pokud nebyl vytvoren intel matrix raid. Takze bych se divil kdyby byl problem s prechodu intel na intel...