Jednoduché a účelné:
http://www.virtual-hideout.net/guide..._mod/print.htm
Printable View
Jednoduché a účelné:
http://www.virtual-hideout.net/guide..._mod/print.htm
super, do plastu bych klido kutnul, ale do toho chieftecackyho plechu s emi teda zrovna nechce :(
Ty toho naděláš, dyť ten plech je jenom 2 x silnější než u jiných skříní :-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
No o to nejde, ale ten predek plastovej jde sundat, ale ten plech ne, takze to budu muset rezat s osazenym PC a to je sebevrazda ;DCitace:
Původně odeslal Dudu
a tak to se mi líbí, možná se do toho i pustim...někdy...dík Dudu
Jo, je to docela fajn - právě se chystám na mod svého Chiefa a nemám už místo na USB vepředu, takže tento nápad se mi docela šikne...
Díky
nebylo by snazsi to ubastlit do 3,5"??
ale treba ja bych musel vyhodit floppy, pac uz nemam 3,5" misto :(
No do 3,5 to zrobit by dalo menej roboty...ale tam nieco napajat...nevyzeralo by to dobre...doslova priserne..z boku je to super. Len ten plech. Ja mam vyvedeny predlzovaci kabel....
to je mozna pravda, ale rezat chiefuv plech se mi fakt moc nechce :-(Citace:
Původně odeslal GABO
Já sjem to jen tak "nasucho" zkoušel a nevím, proč by se ten plech musel řezat - je v něm docela velká díra přesně v místě, kde by být měla ;D , kterou se ten kabel od USB dá v pohodě protáhnout...
Mno super, to se musim taky podivat ;DCitace:
Původně odeslal *VIPER*
Presne tenhle kabel jak pouzivaji oni se ctyrma USB totiz mam k desce :)
Aha, já to zkoušel jen s tím kabelem od Epoxe (2 USB) - ten tou dírou prolezl v pohodě, ale se 4 nevím nevím, to už asi budeš muset trochu pilovat... Rozhodně ale nechápu proč v tom návodu vyřezává tak obrovskou díru. Tou by snad prostrčil i ruku... :lol:
no mezi dvema a ctyrma nebude rozdil, prostrcis to zepredu, takze tam budes strakat ty koncovky :)))Citace:
Původně odeslal *VIPER*
Já vím, jenže jedna koncovka proleze v pohodě, ale pak už tam je kabel a ta druhá už asi neprojde - ta díra co tam je není zase tak velká... Ale teď jsem to zkoušel a když se použije trošku síla a trochu se na to zatlačí, tak by to snad projít mělo... Každopádně já tam stejně vrazím jen 2 USB, protože jich víc nemám ani nepotřebuju...
Tak to je v pohode. Rozhodne do toho jdu. Jeste si tam pridam konektor na sluchatka !!!
2GS: He he, to je taky good nápad, dík za inspiraci... ;D ;D
Jé to si taky udělám, doufám,že to nepodXlám. Ale asi to dám přece jen do té 3,5 je to jistější
Ok takze skusim to zriesit aj ja...k doske mam iba 2USB takze problem by nemal byt.
2DUDU: som pozeral na tovju stranku a ze vraj nieco chystat pre majitelov chieftecov...co presne ? :-)
2Eraser: Já už mám všechny pozice zaplněné, takže je to pro mě jediná možnost...
2Gabo: To by mě taky zajímalo... :o
DUDU prozraď nám to...taky by mě to zajímalo, páč se mi Chieftec válí vedle stolu... :-)Citace:
Původně odeslal GABO
Tak uz sem si to udelal do predku myho EC. Jak je ta bedna mala, nemusel sem ani nastavovat ten kabel. Vypada to fakt moc pekne :!: (fotky nahodim spolecne s ostatnima my dokonceny bedny)
Čelní panel na dvířka chieftecu, inspiroval jsem se tady:Citace:
Původně odeslal apik
http://www.casemods.com/bezelcovers.php.
no, ttak to si asi nekoupímCitace:
Původně odeslal Dudu
Ak som dobre pochopil tak ten stred sa na dvierka lepi ? lepidlom ?
Tak todle by me nenapadlo :wink:, ale libi se mi to. Uz jenom zjistit cenu.Citace:
Původně odeslal Dudu