Prosim, kdo kupoval repasovany monitor nekde v Praze podelte se se zkusenostni (ochota, zaruka, kvalita...), pripadne doporucte jetou 17" pro bratra (hry a trochu grafiky).
Dik za info :-D
Printable View
Prosim, kdo kupoval repasovany monitor nekde v Praze podelte se se zkusenostni (ochota, zaruka, kvalita...), pripadne doporucte jetou 17" pro bratra (hry a trochu grafiky).
Dik za info :-D
Repasy jsou smejdy kupuj novy.
Dneska sezenes 17" za 4500 Kc s dani.
Dneska seženeš i 19" za 6500 vč. DPH (máme 3ks na prodejně), ale radši se neptej na ten obraz... :-(Citace:
Původně odeslal Martyr-M
No jak bych to... proste v rozpoctu na novy 17" neni (bratr nema ja nedam :-D ), takze je to jasne.
Par jetych monasu jsem videl a byly vetsinou OK (EIZA, Sony trinitrony apod.)
Proste bych chtel Vase osobni zkusenosti kde a ktery jste koupili z druhe ruky (v Praze) a jak jste spokojeni.
No repas se zrovna chystam koupit behem 14 dni tak dam vedet jak sem dopad.Hlavne musis koupit nejakou poradnou znacku ja pudu do 17 Eiza F55S nebo neceho podobnyho.Lepsi poradnej repas nez novej lejvnej monitor kterej nestoji za nic.
Zabyvame se prodejem repasu a doporucil bych Ti neco z techto typu.Citace:
Původně odeslal xxx
DELL 1025HE/Fujitsu x174 Sony Trinitrin TCO99, IBM P76 TCO99 flat Trinitron 0,22 bod, Panasonic P70 PRO TCO95, Siemens 17P1 TCO99, Siemens 17P2 TCO99. Tyto typy máme vyzkoušené a můžu potvrdit, že je na nich téměř nulová úmrtnost - testováno v posledním roce na desítkách kusů od každého. Všechny typy mají samozřejmě 1024x768@100 Hz nebo lepší.
Nech si je otestovat Nokia monitor testem a hlavně je nech pár minut zahřát. Na bílé nebo kontrastní zelené zkontroluj případné škrábance.
Diky, neco takoveho jsem si predstavoval :-D
Ty dnesni novy levny crt sou mnohem horsi nez starsi kvlitka. Videl sem to na vlastni oci:) Dobry sou HP a Fujitsu / Siemens
Na Dell bych taky nenadaval, mam 2 Ultrascan P790 a 1025, oba maji plochy Trinitron obrazovky a jsou opravdu ale opravdu pekny...Citace:
Původně odeslal Jouffan
Prvni jsem kupoval novej (skvelych 19990,- kdysi ;D )
druhy ted z copmputerbazaru za cca. 3600,- a jsem naprosto spokojenej...
Kdyz nemas prachi tak si asi zadnej monitor nekoupis.Citace:
Původně odeslal abdul
ani repas
V rozpoctu je polozka "repas 17 zn. bratr" v hodnote asi 4500, takze repas bude lamo ;D
Kdyz nemas prachi tak si asi zadnej monitor nekoupis.[/quote]
Jo prachi by to chtelo a jeste lepe treba prachy, ty uz by byly fakt super...
Za 4500,- uz by mohl byt i tem IBM P76 - Flat Trinitron, 0,22 bod, TCO99.
Ovsem nevim, kdo je v Praze.
A nekdo by vedel konkretni mista v Praze?
Za napady dik :-)
http://www.compbazar.cz/Citace:
Původně odeslal abdul
Koukni sem, ale z mne nepochopitelnych duvodu asi zrusili obchod v Praze, kde jsem jeste pred mesicem koupil Della, ale urcite zasilej po cely CR a kvalita tech Trinitronu co maj je skutecne vyborna (zadny vysviceny, odreny a rozpadajici se kraksny), teda alespon ja jsem bral prvni z regalu a je jak novej...
repas? nikam a pro zadnej ;D ne, vazne, nema to cenu ;)
No taky nejsem pritel repasu, ale kdyz ma repas oficielni 6 mesicni zaruku, stoji 1/4 toho, co bych dal za novej (vim ze sezenu 17" ku za 4500,- novou, ale)Citace:
Původně odeslal Braindead
a uprimne receno, klidne bych porovnal obrazy vedle sebe, myho repasu Dell 1025 a tvyho AOC 7A+, docela bych sazel na sebe ;D
A neber to jako haneni, jenom proste ne kazdej ma na 17" alespon 10000,- aby za neco stala...
Tak tak na tom neco je :-)
2 tiktak: no nevim ja bych spis sazel na sebe ;D prece jenom trinitron s 3letou zarukou za 6000 ma neco do sebe ne? ;)
Diamondotron je Diamondotron, ale AOC elektronika je AOC elektronika, ja pockam tak 6-10 mesicu az bude vic zkusenosti s touto kombinaci, pak bych o tom mozna pro sebe i uvazoval, ale bratra musim resit v blizke dobe, takze repas je temer 100%...
No treba bys vyhral, ale tohle je prvni slusnej monitor od AOC nemylim li se (slusnej za ty penize a v jeho kategorii, stejne jako muj Dell...) ;DCitace:
Původně odeslal Braindead
...ale neznam moc grafickejch studii, kde by se chlubily, ze pracujou na monitorech AOC... ;D
Opet nehanim AOC, jen jsem chtel rict, ze pro nekoho koupit si monitor za 3500,- nebo za 6000,- je docela rozdil a zrovna u tehle typu (co teoreticky porovnavame) nebude rozdil v kvalite zobrazeni na bezne videokarte moc markantni, pokud budu mit ja dobrej kus a ty taktez... ;D
Nemluvim o DTP a CAD designerech, pro ktery je vse pod 21" a znacek EIZO, EIZA, SONY atd. nemohouci... ;D
Pobocku nezrusili, jen zmenili dodavatele a dle mych informaci by meli mit i IBM P76.Citace:
Původně odeslal tiktak
Nějaké repasy jsem viděl v Praze i u http://www.alzasoft.cz/
Pokud vezmeš něco s obrazovkou Trinitron tak si myslím, že můžeš být celkem bez obav. ;)