Re: Notebook do 20k bez DPH
navrhnu Ti Probook od HP http://www.alza.cz/hp-probook-4710s-d126783.htm
17,3" 1600x900 matný+led dle recenze velmi dobrý display, C2D, 4GB, HP, HDD 500GB, čtečka, kamera apod. vše za 17kkč vč. daně. Sám ho nemám - jen jsem něco podobného hledal.
recenze http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5147
edit- jinak čus, dlouho jsem Tě neviděl
nebo tenhle http://notebook.cz/clanky/predstaven...llite-L550-149
O vikendu jsem to zminene HPcko mel v rukach.
Je to silne o zvyku, ale ten touchpad me vubec nenadchl + tlacitka jsou mekka a maji zbytecne dlouhy chod (pripojena mys je u 17" skoro jistota, takze tohle vyresi).
Tragedie nejvetsi je velikost smerovych sipek. Nevim koho to napadlo, ale nevidim to poprve. Disk se mi zdal hlucnejsi.
to HPcko 4710s jsem videl a opravdu ne...bakelitovej smejd. nehlede na to, ze pripadna vymena RAM nebo cehokoliv = rozebrani celyho notasu :rolleyes:
ta toshiba vypada slusne, ale ma leskly display, ne ? nikde jsem tu informaci nenasel...
ediT: jj je lesklej sakra :( pritom vypada slusne a i dobre vypada...
Co Dell Vostro 1720? Core2Duo, matny displej...jen ma vetsinou Vistu Business
business nebo home premium je vcelku jedno, to by se prezilo. koukal jsem na nej...ma jen 2GB ram, no co se da delat...ale nevim co ten display ? 1440 x 900 px rozliseni mi prijde moc velky - nema nekdo zkusenosti ? nepotrebuju a ani nechci full hd rozliseni, ale zase na druhou stranu 1440 x 900 mi prijde skoro az moc malo na tu uhlopricku ???
Citace:
Původně odeslal
MaWa
nepotrebuju a ani nechci full hd rozliseni, ale zase na druhou stranu 1440 x 900 mi prijde skoro az moc malo na tu uhlopricku ???
Má to zhruba stejnou pixel size jako 1280x800 na 15,4".
Podle stranek Dellu je ten displej bud 1440x900 matny nebo WUXGA leskly :(
Pak jedine nejaky 15" s rozlisenim 1680x1050.
kterych je jak safranu :( hodne omezujici je ten matny display s alespon trochu rozumnym rozlisenim, ale proste bez toho se neobejdu... :rolleyes:
Lenovo R500 s WSXGA se do ceny vejde, jen nesmi vadit manzelce vzhled (byva na nej u nekterych prodejcu akce +2GB RAM zdarma)
Pak je jeste napr. 15" Dell 1520 s rozlisenim 1440x900.
nema visty - a kdyz koupim visty zvlast tak jsem pres rozpocet. navic mi prijde na tu konfiguraci docela drahej.
a ten vzhled...no vsak znate zensky :confused: ale to by se asi prezilo...
edit: ale koukam ze je vic konfiguraci...zkusim to projit, treba najdu neco lepsiho...
R500 by mela mit vzdy Vistu Business (s moznosti downgradu na XP), ale lisi se podle toho, co je predinstalovane. Jedna verze ma nainstalovanou Vistu Business a baleni obsahuje media pro downgrade na XP Pro. Druha ma predinstalovane XP a obsahuje media pro Vistu. Je to i v komentari na CZC.
Edit:
A zrovna koukam, ze v Softcomu uz maji novy model s Windows 7 Pro (neni skladem)
ještě Dell Inspiron 1750, v konfiguraci s full HD stojí už 21kkč bez dph, ale je i ve verzi 1600x900, ta bude levnější. Zlobí mi jejich konfigurátor, tak se ani nepodívám, jestli není jen v lesklé verzi.
http://www.cybex.cz/Notebooky-PC/Not...tegorie=17924/
Citace:
Původně odeslal
zivan
Lenovo R500 s WSXGA se do ceny vejde, jen nesmi vadit manzelce vzhled (byva na nej u nekterych prodejcu akce +2GB RAM zdarma)
Pak je jeste napr. 15" Dell 1520 s rozlisenim 1440x900.
Jednou veci jsem si jistej, pokud Mawo tvoje manzelka neni napul chlap, tak se ji R500 libit nebude. Nekde ji ten book ukaz nazivo... Pred rokem jsem matce vybyral booka a kdyz ho videla vubec se ji nelibil. Ja mam ted R500 a pritelkyne to komentovala slovy, ze je hnusnej :-)
Jestli to tak nemas, tak je tvoje manzelka vzacna vyjimka :-) Tot muj nazor na vec, abych ti to trochu zkomplikoval. ;-)
Citace:
Původně odeslal
bless
Jednou veci jsem si jistej, pokud Mawo tvoje manzelka neni napul chlap, tak se ji R500 libit nebude. Nekde ji ten book ukaz nazivo... Pred rokem jsem matce vybyral booka a kdyz ho videla vubec se ji nelibil. Ja mam ted R500 a pritelkyne to komentovala slovy, ze je hnusnej :-)
Jestli to tak nemas, tak je tvoje manzelka vzacna vyjimka :-) Tot muj nazor na vec, abych ti to trochu zkomplikoval. ;-)
take se obavam, ze lenovo neprichazi v uvahu :(
jinak k tomu dellu - on ma bohuzel prave leskly display, jinak by to byla idealni volba...
Tu R500 jsem nedávno kupoval známému (cca 17k s DPH). V ceně Vista Bus a XP. Kvalita provedení/slícování/tuhost mě nepříjemně zaskočila. Display, přestože je matný, tak venku v "podzimním slunci" jej byl problém přečíst i na maximální jas -> osobně bych si jej nekoupil...
Co ti doporučit do tvých podmínek v této ceně netuším
asi nakonec vezmu tu toshibu satellite L550...pomer cena - vykon ma asi nejlepsi, mohl by se ji libit vzhledem a ten matny display...holt ozelime... :confused:
pak napiš krátkou recenzi