Tak vám otevřu mail a co nevidím, pozvánka na Google Wave // mám zatím pár pozvánek volných (+- 5), tak kdyžtak PM :-)
Printable View
Tak vám otevřu mail a co nevidím, pozvánka na Google Wave // mám zatím pár pozvánek volných (+- 5), tak kdyžtak PM :-)
sakra, sem jsem psat nechtel :) prosim smazat
tak jsem pozvánky poslal každému, co si o ní napsal, ovšem tedka jsem se vrátil a docela čučím na text:
Invitations will not be sent immediately.
Takže doufám že to dorazí dřív než bude ofiko provoz // tipuju po půlnoci...
Problém je ten, že pozvánky fungují jinak, vy (jako uživatel Google Wave) je sice poslat můžete, ale schvalují je lidé od Google, čili to nějakou dobu trvá. Není to jak kdysi, že Vám někdo poslal pozvánku a hned jste měl účet na Gmailu.
Teda snad jsem to dobře pochopil :) Wave zatím nemám, žádost jsem posílal, čekám, čekám a furt nic :D
Tak pozvánky by mohly být funkční (kámoš psal, že už jí dostal :-)
huh, tak jelikoz jsme ve firme najeli na Google Apps, tak tohle bude urcite nasledovat. To se ITak posere :D :D :D
:) Proč? My teď sice budeme zkoušet Jiru + Confluence ale je možné že na Wave taky najedeme .....a já v tom nevidím nějaký problém :)
Přecházíme jako první "major corporate" na google docs...doted jsme jeli na lotusech a sametime-u, a ta zmena bude trosicku vetsi...
Tak podej info.....to mě hodně zajímá !
http://www.valeo.com/en/press-releas...ls.html?id=100
http://googleblog.blogspot.com/2009/...-users-at.html
Celej prechod z Lotusu ma nekolik fazi, v prvni se rozjely Google Sites, ted Enterprise Directory. Paralelne s tim byly pro vsechny valeo-many vytvoreny google ucty, s tim, ze emaily budou prevedeny z lotusu na pozadani, nebo az po vypuknuti dalsi faze.
Google docs normalne fungujou, sdilenicko je bozi, pouzivam to treba na harmonogramy, todo listy atp.
V dalsi fazi - a tam myslim nastoupi wave - bude nutne rozjet screen-sharing, tele-vidoe-konference a podobne featurky, protoze bez toho se jako designeri nehneme...
Používáte taky k tomu ten offline framework, Google Gears?
...edit:
Nice, kdo se tam váleu háčkne?
To zní perfektně....přesně něco takového potřebujeme, zkusím to prosadit. Jsme sice podstatně menší firma, ale document workflow je hrozné a co se týče komunikace, tak wave představuje reálné řešení.
Mám zkušenost s nasazením GA ve free verzi ve firmě o zhruba 10 lidech.
Sám taky používám na své doméně GA k plné spokojenosti. Samozřejmě všechny funkce nevyužijeme, ale sdílení dokumentů v rámci rodiny je taky fajn, občas nějakej kalendářík. Sajty taky používáme, na "rodinné projekty" ;D (např. když jsme řešili barák)