LCD display z mobilu do VGA
Ahoj, nevíte někdo, jak zapojit LCD display z mobilu na VGA? Jako udělat takovej malinkej monitorek..?
Jak to mohu zapojit? poslete mi prosim nejaky obrazky (treba jen nakresleny v malovani) jak to zapojit do toho samce konektoru a do displaye
Bude to ukazovat to co normalni monitor??
Nebo proste jak zapojit nejakej LCD barevnej do PC, tak aby ukazoval to co monitor
Diky, Don
Re: LCD display z mobilu do VGA
A nejde připojit nějakým jiným způsobem? Aby ukazoval to co monitor?
Nebo nešlo by to udělat, například z fotorámečku? (digitálního)
Diky, ale tenhle display asi neseženu...
Nemáš náhodou návod, jak to udělat s telefnom displayem?
Nebo nenarazil jsi na nějaký malý display na S-Video nebo žlutej CINCH? Nejaký bazarový, nebo nový, tak do těch 500,-?
Citace:
Původně odeslal
don olaj
Diky, ale tenhle display asi neseženu...
Nemáš náhodou návod, jak to udělat s telefnom displayem?
Nebo nenarazil jsi na nějaký malý display na S-Video nebo žlutej CINCH? Nejaký bazarový, nebo nový, tak do těch 500,-?
Jak jsem psal, víc o tom nevím. Nevím, jak jsou na tom fotorámečky s možnostma připojení, ale jako jediná rozumná možnost mi pak vychází sehnat ten PS One display (nebo jestli existuje něco jiného podobného?). Třeba na aukru teď jedna aukce je.
No a k čemu to vlastně máš?
nevim na kolik vyjde PS One, ale u cinana se da koupit tohle
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23080
No chtěl bych si udělat něco jako projektor, malinkej display podsvítit a pomocí lupy to promítat...
tak to hodne stesti.
jinak o DIY projektorech je tady jedno hodne dlouhy vlakno:
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=27320
Pomoci jedny lupy se ti to nepovede, obraz by byl otocenej zrcadlove, zkus si ve tme promitnout pres lupu obraz z mobilu. Jestli touzis po projektoru a vystacil by ti obraz z mobilu (predpokladam 320x240) tak zkus obejit bazary + aukro a urcite najdes nejakou postarsi vykopavku za par korun s dokonce lepsim obrazem nez z PSOne displeje (A pravdepodobne levnejc/za stejnou cenu jako kdyby ses brblal s PSone).
No já to právě zjistil když sem si hrál s lupou, že to de promítat, vím, že to nejde s jedou lupou.... Nebo že bych si ten obraz softwarove otocil uz v pocitaci...
A nevíš, jak mám ten display z mobilu na počítač zapojit??
Displej z mobilu ma naprosto jiny rozhrani nez VGA nebo DVI, to proste jednoduse nepripojis. To bys musel postavit radic s vykonnym MCU nebo hradlovym polem aby to stihalo VGA/DVI. To uz je jednodussi to obsluhovat z paralelniho nebo seriovyho portu, pak ale budes muset mit este program na PC, kerej to bude obsluhovat.
Takze jinymi slovy, pokud min. neumis dobre programovat MCUcka a delat s jemnou elektronikou tak na to zapomen.