Pokud má někdo zájem si přečíst něco dalšího o ladění VIA chipsetů, tak zde:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17472
Printable View
Pokud má někdo zájem si přečíst něco dalšího o ladění VIA chipsetů, tak zde:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17472
a beda tomu, kdo neohodnoti kvalitu clanku na "100%" ... ;D :wink:
Wow, super, mám teď jednu testovací sestavičku, tak si s ní pohraju :) Viz podpis :P
Som ten programik pouzival uz asi pred 4mi rokmi na Via 691 (Appolo pro) chipsete, ale ak ma clovek znackovu dosku tak je uplne zbytocny, len sposobuje nestabilitu.
Tak s tou zbytecnosti bych tak nevidel. I ja jsem s nim moji Epoxku pekne popohnal (hlavne PCI sbernici). Jinak nevim, co jsi predstavujes pod "znackouvou deskou"??? Jinak SPECovi VELKY DIK a uz se tesim na nasteveni IDE registru.Citace:
Původně odeslal Vorlon
Ja by som sa skor spytal, co je to neznackova doska? ;D
Asi deska, co si doma zbastlíš na koleně ;D ;D ;D ...
Na to že si moderator mě tvoje otazka překvapuje...Citace:
Původně odeslal Rainbow
:o skoda ze sem desku s 133A prodal v stredu:(Citace:
Původně odeslal wilik
ak sa bavime o znackovych a neznackovych doskach uz...naozaj som zvedavy ake su teda tie neznackove dosky......
eraser: Co z tohto su znackove dosky: Abit, Aopen, Asus, A-Trend, Biostar, Daewoo, DTK, ECS, Epox, FIC, Freetech, GigaByte, Intel, Jetway, Leadtek, LuckyStar, Matsonic, PC Chips, PC Partner, Procomp, QDI, RedFox, Shuttle, SuperMicro, TMC, Trigem, Tyan, Zeling, Zida?
Tomato neni moc dobrá značka pro desky, tu jsem měl u svého celera 400@500 to jsem ještě nevěděl co to je oc? :-) teda jen trochu...
No clanek byl sice zajimavej, ale moje problemy nevyresil. Mam QDI Advance 4 a Live a hnusne prska zvuk.
Se vzrusenim sem se jal nastavovat a vzdycky se mi to kousne. Kdyz nastavim jen cast, tak se comp kousne pri spousteni videa...
zabudol si MICROSTAR >:}Citace:
Původně odeslal Rainbow
No řeknu, ktéré mi připadají značkové Abit,asus, aopen,epox,GigaByte no takhle asi, ale vyskytnou se i nějaké světlé vyjímky i u ostatníchCitace:
Původně odeslal Rainbow
este keby niekto vymyslel nieco uzivatelsky prijatelnejsie (som uplna lama a registre mi nic nehovoria)
z celeho clanku som rozumel len grafom - velmi pekna predstava
ale ani nie pre mna - kvoli mojim vedomostiam a schopnostiam :-))
ake hyperiony pre moju dosku???
dakujem
2 Spec: Jak jsi psal na pctuningu o softwarovym chlazeni na KT400 (STPGNT) tak by mě zajímalo jak to zprovoznit na KM266+VT8235 ??? Na KT400 jsem to provozoval bez problémů, ale teď to nějak nemůžu rozchodit :-( Popř, jak mam na tom zapnout PCI parking a kde sehnat PCR na KM266?
Blbost, není neznačkové desky. Každá věc má svého výrobce a tudíž i značku, i OEM věci někdo musí vyrobit...Citace:
Původně odeslal eraser
Jestli za neznačkový bereš třeba mnoha zatracované ECS, tak na tu mám jen dobré vzpomínky (K7S5A), třeba já jsem si říkal co je Shuttle za shit a teď jsem dostal jednu do ruky, taky moc pěknej kousek, dokonce OC friendly...
jasn, že jsou značkové všechny ale víš co ne? Jsou Značky a značky, Ty Značky si vydobyli svoji Značku na zákledě serie dobrých kusů, kdyžto ty značkový měli dobrý jeden dva kusyCitace:
Původně odeslal Marty
Dyk tomu moc rozumet nemusis. Kdyz budes testovat jen to, co je v clanku, tak ti to maximalne vytuhne = prave si prisel na nefunkcni kombinaci. Jen si musis davat bacha, abys to nemenil nekde jinde.Citace:
Původně odeslal Loki12
Clanek dobrej, jen mi stve, ze tam nemaj prolinkovany clanky starsi a clovek aby to vzdycky hledal jako chuj. Jeste by byl zajimavej clanek na tema, jak tyhle zmeny nacpat primo do BIOSu a flashnout, paac nektery registry za behu menit nejde.
Když má někdo ruce jako prase nohy a mozek obloženej kachlikama tak je pro něj každá značka drahá. Profik koupí desku, nainstaluje a případně reklamuje.
mmch: Shuttle jsou jedny z nejkvalitnějších desek s perfektním layoutem a některý taktujou líp než Epox. Příští deska do práce bude od nich.
koukám, koukám, mohlo by to být dobréé. ale nevím, kde se dá sehnat PCR na vt8233a (kt333). poradí mi někdo?
2Jezevec: no tie zmeny a nasledne flashovanie su trosku narocnejsie operacie...aspon co SPec spominal.
nematie niekto pcr subor na 686A/B diskovy radic? Mam len vlastny a ten toho moc nema.
inac ten subor na KT333 mam
jj vim, uz sem cosi testoval, nejsou na to moc dobry nastroje. Nejlepsi by byl primo zdrojak BIOSu, to by se menilo dobre :wink: .Citace:
Původně odeslal GABO