Nevíte jestli se dá někde sehnat redukce S-Video(F)->Cinch(M) :?:
Printable View
Nevíte jestli se dá někde sehnat redukce S-Video(F)->Cinch(M) :?:
Nedá, jenom jednoduše vyrobit. :wink:Citace:
Původně odeslal michal82
Kdysi jsem obešel asi 10 obchodů a nesehnal jsem ji, tak jsem si ji udělal.
Já jsem to měl u karty, co mám v podpisu ;D
Nějakou redukci jsem viděl v Tescu (Proosějov)
Na kulataku ji maj v jednom obchode, ale jen zlacenou.
Presne takovyhle problem jsem resil nedavno, hledal jsem na netu az jsem nasel schema, jak tu redukci jednoduse vyrobit (zrovna vcera jsem to zbastlil), viz. http://tvtool.info/english/cablefaq3_e.htm. Pokud nechces bastlit, tak to vyrabi Hama, redukce stoji okolo 300-400.Citace:
Původně odeslal LukasKiller
Ja jsem resil stejnej problem, kdyz jsem pujcil original redukci a ona se mi uz nejak nevratila... :?
Tak jsem si jednu objednal z Conradu (cca 110 Kc) - ta prisla za tri mesice a ejhle! Byla nefukcni. Tak ´sem ji poslal germanum zpatky a dodnes nic...
Novou jsem si koupil ve Francouzsky za pouhopouhych 50 Kc a pozor prekvapeni - mela pojebany synchrony (sletovana pouze polovina kontaktu) a slapala pouze monochromaticky.
Porad jsem si rikal, co s tim prevadecem delaj, ze to tak blbne.
Az jsem to nakonec zjistil. V Ty redukci vubec zadnej prevadec neni. Je to prachsprostej kus dratu...
Zkuste schvalne jakoukoli Ati redukci pouzit treba na DV - to je panecku obraz... Zkratka bastleni 1. radu.
Tak jsem nakonec dosel do GM - koupil oba konektory, uriz kus koaxu a napajel to sam. Kdyz to vrazim na DV, tak to ma pekny duchy a ulitavaj synchrony, ale PC->TV je absolutne ostry s vernym podanim barev.
Dalsi dukaz, ze obraz z pocitace je pouze neplnohodnotny HYBRID. :smoke:
A ted konecne neco konstruktivniho :-) - maj ji v Proce za cca 130 Kc bez DPH.
Zkuste, mela by chodit...
Jo presne to samy sem resil u notebooku ulomil se me u origos redukce pin sice sem sehnal redukci ktera vypadala stejne ale misto 7 pinu mela zapojeny jen 4 takze bacha na to pak to jede cernobile jak uz nekdo psal.
Nakonec jsem sehnal tu 7pin a tam uz je to ok.