Jak vnutit rozliseni pri klonovani plochy?
Vite nekdo o zpusobu jak v sedmickach vnutit rozliseni, ktere neni v nabidce? Konkretne ... mel jsem win xp ... v tech pri nastaveni klonovani (hp lp2465 primar, plazma 42px80 klon) slo nastavit rozliseni 1920x1200, ac televize umi max 1920x1080 ... sice to torsku zmrsilo aspekt, ale to mi nevadilo ... ted v sedmickach uz tohle nejsem schopny ovlivnit ... pri klonovani mi to nastavi maximalne 1920x1080(podle televize) a dale se nehnu ... nevite nekdo co s tim prip. jak to ocurat?
Re: Jak vnutit rozliseni pri klonovani plochy?
take bych rad vnutil sve HDReady televizi vyssi rozliseni v rezimu CLONE (ona si s tim sama dokaze poradit) tak aby se mi nezmensila plocha na primaru...
S tímhle jsou problémy často a spolehlivý řešení neznám. Expimentálně mám ověřeno, že existjou kombinace hw, na kterejch to neběží ani kdyby se člověk na hlavu stavěl. Každopádně bych se zaměřil na ovladače gk a ovladače těch zobrazovadel, někdy se dá najít ovladač na monitor, kterej oproti wokennímu nabízí víc rozlišení.
Mno nasel jsem tohle ... http://www.sevenforums.com/tutorials...esh-rates.html ... ale moc moudry z toho navodu nejsem ... mozna nekdo sikovnejsi prijde jak na to ... :oops:
No vypadá to jako návod jak si vyrobit správnej ovladač, pokud ho výrobce k tvýmu zobrazovadlu nenabízí. Co ti na tom návodu není jasný?