Zdravim!
Neeexistuje nieco (nejaky modul, ktory by sa predradil pred zosik), co by zamedzilo lupancom pri vypnuti/zapnuti pocitaca. Zosik tieto prechodove javy nezposobuje, ale robi to zvukovka.
Printable View
Zdravim!
Neeexistuje nieco (nejaky modul, ktory by sa predradil pred zosik), co by zamedzilo lupancom pri vypnuti/zapnuti pocitaca. Zosik tieto prechodove javy nezposobuje, ale robi to zvukovka.
Samozřejmě. Stačí ti nějaký obvod zpožděného přípojení reproduktorů.
...Ty dražší způsobujo pomalý vzrůst signálu,ty levnější prostě připnousignál po určitý době.(stačí zbastlit s jedním tyristorem nebo dvěma tranzistorama a relátkem).
...Ale asi bude problém to spojit se zapínáním zvukovky, to by chtělo nějakej nezávislej obvod hlídajíci jenom signál, doma myslím něco takovýho mám, tak to sem šoupnu.
Pozri sa na fore dozadu, je to tam vyriesene aj so schemou.
druha moznost je zainvestovat do kvalitnejsiho zdroje, protoze tohle s efektem lupancu primo souvisi, mel sem s tim problemy na EC zdroji, ted s Fortronem bez problemu, ale zpozdovac je jistota :wink:
No, nevím jak se zdrojem - já mám v kompu teďka přechodně nějaký noname (L&C) 300W - (Enermax je na pozorování :wink: ), a žádné, slovy absolutně žádné lupance nemám (zvuk EgoSys WT192L), s Audigy to byly takové pecky, že jsem musel zapínat zesák a subbass až po zapnutí počítače, jinak by mě to snad vystřelilo repráky.Citace:
Původně odeslal Glassman
to zalezi na spouste veci, u toho EgoSysu je to urcite uz poreseny, zalezi taky na desce a pak na zdroji, pokud je vsechno blbe, pak sou lupance jak swin, ale uz jen zdroj to dokaze eliminovat, to mi ver :wink:
s Cmedii to lupalo i s chieftecem, i s fortronama, a byly to poradny slupky ;DCitace:
Původně odeslal Glassman
Cmedia je out of range - N/A etc. :mweheh:
PS: taky je mozny ze ten zdroj byl lehce vadnej, nic nemuzu vyloucit :?:
Hmm, tak buď je Enermax EG365AX-VE FCA 350W dual fan zdroj na prd, nebo je v tomhle Audigy super mega giga shi.tt :wink: :lol: :lol: :lol: .Citace:
Původně odeslal Glassman
Musim rict ze Live i kdyz je to total shit tak nelupeCitace:
Původně odeslal FlashedBrain
Muj Live 5.1 lupe taky a havne Subwoofer. Zrovna jsem si udelal automaticky zapinani zesilovace pri startu kompu a pekne me to s***. Ale kdysi jsem delal takovej primitivni programek na ovladani zarizeni pomoci serioveho portu a tak to zkusim zapinat tim programem az po nastartovani Windows.
Musim jen souhlasit s Dee, mě taky Live! lupe a nechutně na mím mixáku na VU metru nestačej ledky :evil: , je to nádhernej Obdélník s náběhem asi 50us