Cus,
jdu do tyhle serie xp1700+ a chci ho poradne vystavit. Potrebuju poradit jakej chladic na nej koupit, aby ho uchladil a nestal me moc.
Jaky mate chlazeni?
Printable View
Cus,
jdu do tyhle serie xp1700+ a chci ho poradne vystavit. Potrebuju poradit jakej chladic na nej koupit, aby ho uchladil a nestal me moc.
Jaky mate chlazeni?
...chladic vid. popis
Ja by som ti doporucil TT-CU5TB! Je sice hlucna ale mam pri zatazi max 35stupnov a pri 2300Mhz a 1.6V pri zatazi max 42stupnov! Takze az na ten hluk je to super ale mne to vobec nevadi!
chces tichej a vykonej chladic?
Arctic Cooling
-Cooper Silent
-Super Silent PRO
dik za uzitecny rady, bylo by mozna fajn jeste napsat kde se daji koupit
kup si vodníka, toho nic nenahradí popř aspoň coolermaster V-83 ale ten se u nás ještě neprodává.
Pozri sa mi do podpisu, no ak ho chces velmi stavit, ber skor verziu bez TC. Ak sa Ti vojde na dosku, tak ber Slim Silent.Ja mam max 48 stupnov pri 2300 otackach. - nepocutelne
Zoznam predajcov aj kompatibilitu dosiek s modelom Slim Silent najdes na stranke dovozcu www.bostar.cz
Na DLT3C jedine vodnika, inac je to onicom :| .
viz podpis dole ... upozornuju, ze momentalne mam uplne holou a otevrenou kysnu .... fakt nevim - mam z toho rozporuplne pocity ???
viz podpis... max 48C v zatezi...
NO ja sa ani ktym 48 nedostanem. Ja to mam do 44°C !!Citace:
Původně odeslal Prokop
nojo jenze me straasne pece chipset pac tam mam jen ten malej passivek.. pak to asi pude dolu..Citace:
Původně odeslal cox
Fakt to takhle uchladí Tt Volcano 7+??? Ja jsem si dnes koupil taky DLT3C a právě potřebuju chladič. To jste mě potěšili, ale nezvládal by to Volcano 9 líp???
No urcite by to V9 nezvladol lebsie ako V7+ uz len preto ze V7+ ma celomedeny Heatsink !! Ked uz tak V11 alebo CoolerMaster HAC V83se Xdream !!Citace:
Původně odeslal Dj Google
ale dyk kazdej rika, ze V11 je shitozni
shitozni neni, jen naplnilo to ocekavani jakou melo reklamu, ale jinak je lepsi ja V9 a asi tak na urovni V7+. Ale ta cena u nas je fakt smesna.
co jsem viděl testy tak V11 je horší než V7+
včera sem koupil čerpadlo a dnes block....čim asi budu chladit ???
;D