sorry, vim, ze uz to tady hodnekrat bylo, ale koukal jsem se jen ctyri strany zpet a nenasel. :oops: vyplati se tech 64 MB navic, stoji to zhruba 700 vyuzije to ta karta? :?:
Printable View
sorry, vim, ze uz to tady hodnekrat bylo, ale koukal jsem se jen ctyri strany zpet a nenasel. :oops: vyplati se tech 64 MB navic, stoji to zhruba 700 vyuzije to ta karta? :?:
tu 128MB verzi určitě neber. jednak se to nevyplatí a jednat tam dávají shitové paměti (kvůli ceně). Kup tu 64MB a budeš spokojen...
jeste takova mala drobnost co ma navic u sapphire retail oproti oem? vyplati se ta krabice za tech 200? :?
Tuším že u OEMka nedostaneš žádný CD s programy.Jen ovladače
ja na svy mam 4ns samsungy. to je sh.itova pamet? ??? takovy se davaj i na 64mb verzi ;DCitace:
Původně odeslal Chocen
podle me gdyz budes hrat s AF16x a s AA tak tech 128MB znat bude, gdyz si navic sezenes kartu s dobrejma pametma tak nebudes litovat.
taky bych to tak videl :)Citace:
Původně odeslal LookAS
jj, mám kartu a na ní 128MB 4ns hybix. Paměti jdou bez artefaktů až na 265MHz, což je solidní. BTW - sehnal jsem ten 3D Club za 2900,- Kč - byl jako retail k 3D Club Radeonu 9700PRO. :-o
Ked si dobre pamatam, tak ked zacinal R8500, tak ani original ATI nemala pamat 128 Mb, takze si myslim, ze tam velky rozdiel vo vykone nebude a u nas ve rozdiel v cene dost velky (20%). Je sice pravda, ze vyvoj ide dopredu a v novych hrach je karta s 64 Mb pamate uz nie celkom postacujuca, ale uz sa tu ponuka aj moznost, ze ta karta nebude na tom vykonnostne dost dobre v novych hrach.
ja jsem zas nejednou cetl i tady na OC foru, ze treba sapphire tam dava 5ns pameti....Citace:
Původně odeslal LookAS
a podle mne ten R9100 na nejaky AA moc neni - ty soucasne hry mu uz tak davaji hodne pokourit....
Ja bych tu se 128mb nebral, davaji tam pomalejsi pameti a narust vykonu je minimalni. Beru to asi takhle - co neutahne procesor grafiky, pametma nenahradis . . .
jojo těch 128MB využiješ jen,když budeš hrát na větších rozlišeních to jest 1280x1024.Ja mám 64MB a staci mi to bohatě.