??? Hm zaujimalo by ma co si myslite o XDreame ??? Oplati sa na OC ???
Printable View
??? Hm zaujimalo by ma co si myslite o XDreame ??? Oplati sa na OC ???
noo chladic je to moc hezkej a asi i dobrej a drahej :-)
noo stoji 570Kc. ;D www.levi.cz
velkoobchod CHI ho má za slušných 325,- bez DPH a za suprovních 390,- (bez DPH) i s tím neon fanem coolermasteru. Výborná koupě.
Upozorňuji že je hlučnější. Jinak já mám doma 2, na jeden jsem si nahodil ten neon fan. Vypadá to dobře(rovněž je to hodně tiché), ale chladí to teda o něco hůř.
...vid popis, tento chladic mam - original otacky luftaku sa daju nastavit v rozmedzi 2500-5200rpm, cena v Ageme 500Sk bez DPH :!:
...luftak je celkom hlucny aj na tie najnizsie otacky(2500rpm), preto som tam pridal zenerku 5W-3,9V a teraz mozem regulovat otacky 2000-3500rpm - pri tych 2000rpm uz je hlucnost luftaku celkom OK
...inak pri 5200rpm na luftaku s tym prietokom vzduchu co prezenie cez pasiv uchladis, ked to poviem prehnane aj peklo, ale jedine so sluchatkami ala Vesnicko ma strediskova ;D ;D ;D
...skoda, ze u tohto typu este nedodaval CoolerMaster 3,5" zaslepku, ale staci prevrtat nejaku co mas nevyuzitu resp 5,25" a osadit ten potak tam :wink:
Hmm ??? myslis ze mi ten X-dream uchladi aj Celerona 1700 na 2260 ?? :-o ???
Neviem ci mam kupit Titan W7TB alebo TT Volcano 6Cu+ ale skor si myslim ze ten Tiatan nie ??? ???
já bych počkal až se bude prodávat V-83. Počítám tak do 14 dnů
Neví někdo, kde by měli ten V83? Třeba už někde jsou, koupil bych. :drool:
...tiez si myslim, ze v nasich koncinach bude najskor za 2-3 tyzdne :?Citace:
Původně odeslal Halen
ak vobec bude
Limited Edition: Only available in selected countries!!!
vid:
http://www.coolermaster.com.hk/en/pr...r/hsc-v83.html
já myslím že bude. Psal jsem do CHI a řekli že je dovezou jak jim je coolermaster nabídne. Mají je i v ceníku, ale zatím bez ceny. Taky už se na něj těším.
nevypada vubec spatne , ten vetrak je asi nic moc, ale mohla by to vynahradit cena
CHI ma za 390 pouze V81 a ten je hlinikovej!Citace:
Původně odeslal tombianski
EDIT: koukam ze tenhle thread je o V81.. takze nic, ale kdosi tu daval odkaz na V83 a ten je medenej... tak aby se to nepletlo ;D
hlinikovej s medenym stredem :-)Citace:
Původně odeslal Warlord
hlucnejsi? to je slaby slovo - bracha ho ma a na tech 12V to rve jako krava.Citace:
Původně odeslal tombianski
7V nastaveni na min se da jakztakz poslouchat :-)
25 dB je dost. Mne osobne uz vadi aj 20.
Jo presne. Medene jadro :wink:
Hmmm.. jak se tady na to tak divam, tak docela lituju toho 1000,- vrazeneho do V11 protoze to taky neni za ty prachy takovy objev :? :evil:
Zajimalo by ma porovnanie z Volcano 7 ale na 5-7V. Nejaku recenziu kde by to bolo porovnavane ?