vyber LCD monitora k notebooku
Zdar, nemate nejake tipy na lacny ale slusny lcd display ?
Uhlopriecka tak 22 - 26, DVI , Pouzitie kancelaria , filmy , hry absolutne minimalne.
Cenova kategoria - max okolo 11k pripadne viac ak by to za to stalo (ale zatial sa mi zda ze na dve horeuvedene cinnosti staci absoutne cokolvek)
- zatial sa mi pozdaval samsung 2343bw, je vseobecne vcelku chvaleny
- dell g2410
viete odporucit dalsich vhodnych kandidatov na vyssie uvedene ?
Dik
Re: vyber LCD monitora k notebooku
Co LG W2600HP-BF? Já kdybych teď vybíral monitor na filmy, tak by to byl asi horkej kandidát.
ok , trosku som pobrowsoval a ujasnil si co vlastne chcem. Povodne som chcel kupit lcd monitor a neskor lcd tv (mensiu do izby), ale pozeram ze na trhu su lcd monitory s integrovanym tv tunerom.
Nema niekto skusenosti s tymto druhom zariadeni ?
Nieco ako samsung T220HD, T240HD, T260HD, LG M237WD a pod. Myslite ze by to stacilo na hore uvedene cinnosti ?
mezi pouzitim pises mj. kancelar. Nevim, jestli to znamena 10 hodin prace denne na plny uvazek nebo jednou za par dni neco napises, posles par e-mailu... Osobne bych u 26palcoveho monitoru cely den psat nevydrzel, pri rozliseni 1920x1200 bude mit obrovske body, coz mi dost vadi, nehlede na ohromnou plochu (mne byl na celodenni psani velky i 24" 1920x1200). Takze pokud to chces na serioznejsi dlouhodobou praci (zejmena s textem), promysli, jestli je pro tebe 26" ok, je to dost individualni.
Zajímavý, mě 1920x1200 na 24" na práci vyhovuje výborně a nespíš bych byl spokojenej i s tou 26", naopak tohle rozlišení na čemkoliv menším než 22" mi přijde silně unavující.
Re: vyber LCD monitora k notebooku (aj s tv tunerom)
Tak priznam sa ze az taky pracant nie som, cize mozno tych 5 hod, ale v podstate ked to tak zoberies tak druha moznost je spravna , v podstate emaily , praca v terminale (rozne konfiguracie sietovych prvkov etc.), nejaky ten browser a podobne zbytocnosti. Ohladne velkosti nemam ani ponatia, teraz robim na 14 palcovom display-i (ntb) s 1440 x 900 a zda sa mi to velkostne ok , inak vo vseobecnosti mi vacsie body nikdy nevadili. Skusim sa mrknut v kamennom obchode ako vyzera to rozlisenie na podobnej uhlopriecke.
1.) Nemate tip kto este okrem samsungu a lg vyraba obdobne riesenia ? (seriozni vyrobcovia. Ako su na tom Asus, Acer etc ?)
2.) Je mozne normalne fungovat na lcd tv podobne ako na lcd monitore ? (byvaju v tom nejake problemy za predpokladu ze to nebude nejaka obrovska uhlopriecka ?)
EIZO S2242W (1920x1200;0,247mm,10-bit,5let) za 12.511,-Kč bez DPH;)
http://www.eizo-shop.cz/index.php?id=2&kat=1&prod=68