Prodává se někde redukce S-video(F) -> Cinch(M) :?:
Printable View
Prodává se někde redukce S-video(F) -> Cinch(M) :?:
určitě...widěl sem redukce na SCART...ale ¨doma mám 2 SCARTy Full takže bych to taky bral...když tak je někdo to schopný wyrobit ?
Redukce S-Video >Cinch se podle mě prodává v každém dobrém Elektru (GES apod.). Já to teda dostal ke GK 8-)
tak jestli jste to někdo někde dostal, tak klobouk dolů. Já to sháněl tak dlouho až jsem si to musel spájet sám...Kdyby ses rozhodl podobně, tak na www.tvfreak.cz je zapojení S-VHS konektoru, podle kterýho se to dá udělat...jinak kvalitní zlacený konektory seženeš v GM Elektronik
no já to asi wyřeším takto:
koupě "redukce" SVIDEO+Cinch+Wideo (179kč) -> Scart (takowá pixla...)
koupě SVIDEO kabelu (5metrů) - 179kč
mám 20m prodlužowačku Jack-Jack-> koupě redukce na Cinch - ??kč
a tu redukci wrazím do widea nebo TW a hotowo...
jinak jsem totiž widěl krásný kabel SCART-SWIDEO+Cinch 2,5m za 250kč...ale potřebuju to natáhnout přes šířku pokoje tak je to na mě krátké...a "prodlužku" SCART-SCART jsem nikde newiděl...
nebo jiný nápad někdo má ?
DttoCitace:
Původně odeslal magnum
Ta redukce v obchodech neexistuje. Taky jsem si ji udělal sám, náklady asi 8,- Kč.
S tou redukcí je to jako s vakovlkem v Austrálii.
Všichni věří, že někde je, ale nikdo ho nikdy neviděl. ;D
pokud máš pájku a ruce, tak není problém 8-)
nejlepsi reseni je obehnout par okolnich PC prodejen a pozeptat se na to jestli nemaj plonkovni... hlavne obehni prodejny kde se delaj cely sestavy... tam to mivaj v policich, prebytecny co se zapomnelo nekomu dat nebo tak.... (znam to, delal sem v takovym ksefte :-) )
Gigabyte Radeon Maya RETAIL RULEZ 8-)
já sem to měl taky u GK ale jinak jsem to viděl u nás v obchodě
já jsem to taky dostal ke kartě(No jo Hercules)...určitě v GM nebo Gesu