X-Fi Extreme Music + Win7 + ovladače
Nemáte prosím někdo již tuto konfiguraci?
Jám teď testuji Windows 7 RTM s ovladači staženými přímo přes Creative update a nikde nemůžu najít možnost nastavení hlasitosti jednotlivých repro :( Jde mi o to, že Subwoofer moc "hučí" a central je zase potichu.....
Je to jen otázka jejich "beta" ovladačů nebo dělám něco špatně?
Re: X-Fi Extreme Music + Win7 + ovladače
Citace:
Původně odeslal
DOC_ZENITH
64 nebo 32 bit?
64-bit
Konec..... bohužel... X-fi dodnes nemá použitelný drivery na žádnej 64-bit systém.
Můžeš bejt rád, že nekončís v BSOD jako většina lidí s 64-bit vistou a X-fi. Můžeš použít Vista drivery. win 7 a vista maj stejný jádro a používaj stejný drivery. Ale pokud ti tyhle hrajou a nepokládá ti to systém tak bych na to nešahal.
Citace:
Původně odeslal
DOC_ZENITH
Konec..... bohužel... X-fi dodnes nemá použitelný drivery na žádnej 64-bit systém.
Můžeš bejt rád, že nekončís v BSOD jako většina lidí s 64-bit vistou a X-fi. Můžeš použít Vista drivery. win 7 a vista maj stejný jádro a používaj stejný drivery. Ale pokud ti tyhle hrajou a nepokládá ti to systém tak bych na to nešahal.
Jak si to tak po netu pročítám mohu být opravdu rád že mi to vůbec jede :( už jen automatický update od Creativu mě hodně zmátnul, protože nabízí i starší update jako kritické a já se doufám správně orientoval pouze podle verzí a ne podle pořadí v jejich seznamu, takže jsem si stáhnul asi z 6 stejných update pouze jednu a zatím až na to nastavení repro jede vše jak v XP....
Tak ja mam dva compy jeden s vistou x64 ultimate a a druhy s win7 x64 ultimate a zvuk xfi mx fatality a nemam problem s temito drivery od daniela_k z tohoho odkazu http://rapidshare.com/files/23443604...rtPack_2_0.exe a jen pro info at vis co obsahuje koukni sem http://forums.creative.com/t5/Sound-...09/td-p/527485 snad ti to pomuze.
Je to presne.
Ackoliv Daniel na svem blogu prisaha, ze jej to uz nebavi resit stale stejne problemy dokola, nastesti pokracuje.
Windows 7 se svym jeste upravenym WASAPI oproti Viste jsou az neuveritelne funkcni i v programech, ktere davaly Vistam zabrat. Drivery jsou mensi (ne u Creative, kde obsahuji radu obrazu pro GUI rozhrani), ovladaji se dobre a konecne nemam problemy, ktere byly pod Vistou 64.