spusteni vice oken se stejnou prioritou
Zdravim chtel bych se zeptat, pokud si pustim program dejme tomu nejakou gamesu ktera mi bezi v okne a pustim za tim jinou aplikaci jde nastavit system tak aby okno v pozadi vykreslovalo stejne plynule jako okno v poprdedi ?
zkousel jsem uz prirazeni vykonu systemu aplikacim bezicim na pozadi misto programu, prirazoval jsem priority i jadra CPU, spoustel jsem dane programy pres ROPE a nakonec jsme i v registru editoval Win32PrioritySeparation
diky moji neznalosti algorytmu systemu ohledne pridavani priorit a prostredku oknam jak aktivnim tak neaktivnim uz nevim jak s tim pohnout dal tak aby se oba programy stejne soucasne vykrelovali. pochopim ze to nemuze byt zadny narocny program, ani jeden z nich ale presto by me to zajimalo preci jenom mam dualcore 2.66 ghz , 4 giga ram a nvidii 9600 s 512 ramem pricemz ani jeden z danych programu ( her ) nepotrebuje 1/3 daneho vykonu PC tak se chci zeptat zdali to nejak jde pridelit oboum aplikacim soucasne aby behali jako aktivni okno a taky tak vykreslovali. dik
inac sou to klasicky Xpesa profici se servicepackem 2
Re: spusteni vice oken se stejnou prioritou
To, co jsi modifikoval se týká nativního prostředí Windows. Gamesy používají DirectX a tam se to bude zřejmě chovat jinak nehledě na to, že IMHO nepůjde spustit dvě věci používající DirectX.
Uveď konkrétní příklad toho, co chceš překreslovat.
Když si pustím dvakrát VLC player a v každém rozjedu něco jiného, tak bez kuchání v registrech mi plynule přehrává video v obou oknech ať je v popředí jedno či druhé (nebo taky žádné).