1 Příloh-a(y)
SMART - je disk v pořádku?
Nějak se moc neorientuju, co všechno znamenají jednotlivé položky ve SMARTu, tak bych se Vás tady chtěl zeptat, co byste mi mohli k SMARTu mého disku říct. Mám tak nějak pocit, že pomalu odchází. Díky všem za reakce.
Re: SMART - je disk v pořádku?
http://www.siguardian.com/products/s...e_meaning.html
Co tě mimochodem vede k tomu, že disk odchází? To, že ubyl jeden "dílek" ve "Fitness" dole? Čistě podle hodnot SMARTu to na kolaps nevypadá...
je naprosto vporadku IMHO
Diky chlapi, D a v i d e, Tobe jeste navic za link, tedka uz se tak hloupe ptat nebudu. To, ze ubyl dilek dole me k tomu nevedlo. Spis to, ze mi se mi zpomalil posledni dobou celej system, parkrat to padlo. Tak jsem premyslel o disku jeste pred tim, nez preinstaluju system, proto jsem se chtel zeptat, nez to cely reinstaluju :)
Defragmentovat jsi to zkusil? To by mohlo třeba taky pomoct...
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
Defragmentovat jsi to zkusil? To by mohlo třeba taky pomoct...
Jop, cca pred tydnem, stale nic, tak zkusim reinstall (ale zase na druhou stranu cisty system jsem tam daval pred odjezdem na LP, tudiz koncem cervence, coz neni zas tak dlouho). Vycistit system a registry od ruznejch sr*cek se mi taky povedlo a porad nic.
taky jsem tam nenašel nic - zabordelený / dodrbaný systém dokáže své
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Nějak se moc neorientuju, co všechno znamenají jednotlivé položky ve SMARTu, tak bych se Vás tady chtěl zeptat, co byste mi mohli k SMARTu mého disku říct. Mám tak nějak pocit, že pomalu odchází. Díky všem za reakce.
Podle SMARTu je ve výborné kondici.
Pro systém doporučuji tak max 60GB partition pro rychlou funkci a zbytek na data.
Jinak úplně prachobyčejná věc, která zbrzdí systém brutálním způsobem je přepnutí režimu přenosu dat z disku z UDMA na PIO.
Citace:
Původně odeslal
Paolo
Podle SMARTu je ve výborné kondici.
Pro systém doporučuji tak max 60GB partition pro rychlou funkci a zbytek na data.
Jinak úplně prachobyčejná věc, která zbrzdí systém brutálním způsobem je přepnutí režimu přenosu dat z disku z UDMA na PIO.
Systemak mam 25GB, tam instaluju jen to nejnutnejsi, ostatni data a instalacky her a programu mam na jinem disku. Disk je samozrejme na UDMA rezimu prenosu dat a ne na PIO, to jsem taky kontroloval :)