Samsung PS50B550 - plasma
Nema neni z fora majitelem teto televize? Na netu jsem nasel dost recenzi na vyssi model B650, ale to uz je mimo moji cenovou relaci. Uvazuji o tomto modelu, tak jsem se chtel zeptat na par otazek. http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008I0VW29ZQ3U
Re: Samsung PS50B550 - plasma
Sice ji nevlastnim, ale mame ji vystavenou na krame. Co by te zajimalo?
jestli mohu ja, tak me by zajimal playback 24p videa. Zda na tomto modelu je klasickej 3:2 pull back nebo ta avizovana feature u nekterych novych plasem "cinema smooth" ktera by mela prehravat 24p v 96Hz. a pak realna dlouhodoba spotreba...
Já bych se přidal, zajímalo by mě hlavně (subjektivní samozřejmě) obrazové srovnání s panasoniky řady S a G - minulý rok všichni doporučovali že když plazmu, tak panasonic - ještě pořád to platí, nebo už je stačili ostatní výrobci dohnat?
Citace:
Původně odeslal
sendik
Já bych se přidal, zajímalo by mě hlavně (subjektivní samozřejmě) obrazové srovnání s panasoniky řady S a G - minulý rok všichni doporučovali že když plazmu, tak panasonic - ještě pořád to platí, nebo už je stačili ostatní výrobci dohnat?
Subjektivně se Samsungy dost zlepšily, ale Panáky také a poskytují (pro moje oko) stále určitě lepší obraz než Samsungy. Ale rozdíl (alespoň na krámech) už osobně nehodnotím tak propastně.
pokud na tomhle konkretnim modelu nejak vyrazne netrvas tak bych take doporucil panasonic plasmu
Citace:
Původně odeslal
Chihuri
pokud na tomhle konkretnim modelu nejak vyrazne netrvas tak bych take doporucil panasonic plasmu
problem je ze panasonic nema konkurenta proti tomuto modelu, myslim 50", FullHD a cena do 25k
O vikendu jsem ji koupil, takze par zkusenosti:
+ FullHD obraz je skvely, netrha se, barevne mi prijde vyvazeny...spokojenost
+ na DVB-T se taky celkem da divat, problem jsem zatim zaznamenal u fotbalu, kde se mic pri vykopu proti obloze rozmazaval (jak je popsane ve vsech recenzich)
+ i presto ze v recenzich zduraznuji docasne vypalovani po delsim zobrazeni stejneho obrazu, zatim se nic takoveho nekona
- je fakt hodne leskla, ve dne se v ni dost odrazi okoli
- co me docela stve je obcasny (asi po 5 minutach) sekundovy vypadek zvuku u HD vysilani Novy pres dvb-t... ve filmech z prehravace to ale nedela, tak nevim cim by to mohlo byt, spatny dvb-t tuner?
- moc mi nesedi ovladac, je to takove velke padlo :)
Celkove jsem za ty penize spokojeny, az na ty vypadky zvuku u HD dvb-t...ale protoze ji vetsinu casu pouzivam s konzoli, zas tak mi to nevadi.
Citace:
Původně odeslal
sendik
O vikendu jsem ji koupil, takze par zkusenosti:
- co me docela stve je obcasny (asi po 5 minutach) sekundovy vypadek zvuku u HD vysilani Novy pres dvb-t... ve filmech z prehravace to ale nedela, tak nevim cim by to mohlo byt, spatny dvb-t tuner?
To není špatným tunerem ale muxem. Přepni u toho kanálu v nastavení zvuku na "MPEG", to by mělo pomoct. :cool: