Mam grafickou kartu ATI Radeon X1650 naintaloval jsem si z CD ovladace catalyst a pri zapnuti systemu mi to hodi na plose hlasku ze nejde spustit program Catalyst a ja muzu kliknout jen na neodesilat.Reinstall nepomohl.
Printable View
Mam grafickou kartu ATI Radeon X1650 naintaloval jsem si z CD ovladace catalyst a pri zapnuti systemu mi to hodi na plose hlasku ze nejde spustit program Catalyst a ja muzu kliknout jen na neodesilat.Reinstall nepomohl.
hmm... podrobnejsi info o HW / Windows by na sklade nebylo? zrovna dnes se mi bohuzel porouchala vestecka koule...
Osobně bych viděl problém v nenainstalovaném .NET Frameworku v2.0. Ke stažení na webu Microsoftu (.NET Framework 3.5 obsahuje všechny předchozí verze, doporučil bych tudíž stáhnout jej).
no obecne CCC nenainstalujes pokud nemas DotNet (alespon novejsi verze CCC)... uz pri instalaci to hodi tusim hlasku... Navic "neodesilat" je pravdepodobne cast hlasky, ze doslo k nejakemu problemu a zda se ma info odeslat spolecnosti Microsoft... takze opet to spise svedci o nejakem problemu