Windows 7 plugin do Winampu
Re: Windows 7 plugin do Winampu
dobra vecicka, kdyz si na to cloek zvykne tak uz okno programu nemusi pouzivat vubec... K+
Nainstalováno a spokojenost. Super díky za věcičku K+
Výborné řešení, tak ohodnoceno... ;)
Nevim jak vam, ale me pri pouziti tohohle pluginu zacal Winamp pravidelne padat vzdy cca 20 minut po zastaveni prehravani.
blbá otázka, ale máš Windows 7 a nějakou z posledních verzí Winampu?
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
blbá otázka, ale máš Windows 7 a nějakou z posledních verzí Winampu?
Mam W7-B7001 a Winamp 5.56. Uz divny to zacalo byt pri instalaci pluginu - reklo mi to neco ve stylu nevhodny OS, preste chcete nainstalovat?
A ted po zhruba 20 min neaktivity mi Windows reknou, ze "Program Winamp prestal pracovat". Zajimave je, ze se nikdy nevypne za provozu.
EDIT:7100 RC samozrejme.
No jo, autor jasně píše, že to testoval na RTM buildu (7600) :) Tzn. asi by to v tvým případě vyřešil upgrade.
First of all, don't even try to use this plug-in, if you don't have Windows 7. That being said, I didn't test it on beta or RC versions of Windows 7, but others have, and it's "working". It's meant to be used with the RTM version, build 7600.
no jo radsi updatovat okna, nez se vzdat plug-inu ;D
tak plugin sel do haje, i s nejnovejsim winampem to delalo bordel, pockam na novejsi verze...
Winamp 5.56 lite, bez problémů.
Btw na pluginu se zuřivě pracuje, aktuální verze je 0.71.
delalo mi to problemy s grafikou a kdyz mam winamp neaktivni a dyl otevreny tak pak nefungoval posuvnik a neposouval se text... kazdopadne ho nezatracuju :cool:
To je divný. A zkoušels to na RTM verzi W7, nebo furt RC? :P