bude mi tahle kombinace fungovat? a jeste jeden dotazek, JAK SE U MSI FLASHUJE BIOS? stahnul sem z MSI nejakou kravovinu, kde to po me chcccce padesat ukonu, nevite kde se da sehnat normalni binovej soubor s biosem pro K7turbo
???????
diky za pomoc
Printable View
bude mi tahle kombinace fungovat? a jeste jeden dotazek, JAK SE U MSI FLASHUJE BIOS? stahnul sem z MSI nejakou kravovinu, kde to po me chcccce padesat ukonu, nevite kde se da sehnat normalni binovej soubor s biosem pro K7turbo
???????
diky za pomoc
SKusi pzoriet ci mam este nejake biosy doma a poslem ti ich.
XP1700 skusal Spec...myslim ze isiel.
byl bych ti vdecnej :)
chci znamymu strelit svou starou 1700+ JIUHB a bojim se totiz te stare desky
Treba mi pozriet stare zalohy CD...tam to je na tutovku.
V te desce pojede v pohode. S nejnovejsim biosem (3.6) ti bude i korektne zobrazovat XP rating. Na te desce jsem svoje XPcko pretaktoval na 2200+ a taky v pohode (min problemu jak s Epoxem :o )
ad bios...nejak nechapu co ti dela problem, mas tam exe soubor a datak s priponou verze (xxx.360) - v dosu spustis exe s priponou jmena dataku a provede se flash. Jednoduche jako facka.
aha, diky, nemel sem cas tam studovat ten textak, takze sem to nejak nepochopil. dikec
athlon XP v turbu jede fklidu ja mam 1700+@2100+ a no problema!!! :wink:
Mě na té desce jel taky v poho ale už jsem ji dal do světa, co je ale zajímavém je to, že v téhle desce mi procesor topil na default nastavení na teplotu 49 C, teď mám Gigabyte GA-7VAXP a při tomtéž nastavení se stejným větrákem (BOX) mi hřeje jen na teplotu 32 C, že by bios nebo Easy tune kecali ????
Ha, MSIcko mi ukazovalo i 80°C a tento Epox max 46°C pri vetsim pretaktovani ... na teplotu CPU uz pecu, dokud me nevytece na podlahu, tak me jeho teplota nezajima ;DCitace:
Původně odeslal libor
na 2200+ uz nejede ??Citace:
Původně odeslal Atom
on by jel ale zvedam to FSBckem a tam to brzdi pameti! :-(Citace:
Původně odeslal Petrt
No s tou teplotou je to fakt nejak divny ??? ...mozna je to tim externim cidlem ale proc...a vubec logicky duvod me nenapada :?:
hmm...mel jsem podle me shity pameti, ale tech 144MHz zvladaly...Citace:
Původně odeslal Atom
tak dneska to jdu prubnout, takze se uvidi ;)