Re: x1950 pro a windows 7
Spravny driver je legacy ATI Catalyst™ Display Driver version 9.3.1 Operating System(s) Windows Vista.
S timto driverem mi fungovala MSI ATI 1950 Pro pod Windows 7 RC 7100 celkem uspokojive.
Na Windows 7 RTM jsem to nezkousel.
Nicmene ATI pise, ze jejich DirectX 9 karty nejsou oficialne na Windows 7 podporovany.
Pouziti driveru pro Windows Vista je mozne, ale nepodporovane reseni.
Mozna nastal cas pro novou grafickou kartu.
http://support.amd.com/us/gpudownloa...3&lang=English
Note: AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7. Please be aware that none of the new Windows 7 graphics driver (WDDM 1.1) features are supported (as the Windows Vista level graphics driver is limited to WDDM 1.0 level support). Using the ATI Catalyst Windows Vista driver under Windows 7 is not officially supported by AMD, and as such AMD will not provide any form of customer support for users running in this configuration
Věř, že se na novou grafiku chystám, nicméně momentálně není dostatek peněz, o tom, že ati přestala vyvíjet drivery pro ty starší gk jsem četl, zkoušel jsem 9-3_1_legacy_vista32-64_dd_ccc a 9-1_vista64_dd_74234, takže nevím, holt to budu muset takhle nějak přežít a počkat na novou, každopádně díky za odpověď.
Vzledem k tomu že WIN 7 maj stejný jádro jak vista, používaj stejný drivery jak vista a celkově je to jen přemalovaná a defaultně lépe nastavená vista s 2+ rokama bugfixů obsažených už v základu, tak nevidim jedinej důvod proč by ten driver nešel.
No to já taky ne, nainstaluju ten pack/samotnej display driver ale windows mi nezobrazujou, že mám nějakej driver nainstalovanej.