Nejde pretaktovat jadro ... i o 5 MHz, se 3Dmark01 okamzite kousne, pameti bez problemu na 580 ..... nepomohly ani W2k, XP, ruzny detonatory atd atd .. cim pa to muze byt. Ze by extremne blbej kousek ???? :? :?:
Printable View
Nejde pretaktovat jadro ... i o 5 MHz, se 3Dmark01 okamzite kousne, pameti bez problemu na 580 ..... nepomohly ani W2k, XP, ruzny detonatory atd atd .. cim pa to muze byt. Ze by extremne blbej kousek ???? :? :?:
Přes co taktuješ grafiku ? jaký máš zdroj ?Citace:
Původně odeslal TOMATSU
No zkousel jsem to pres PowerStrip i pres Riva tuner .....
no a jaký máš zdroj ? nemáš nějaký 200W nebo 250W noname ?Citace:
Původně odeslal TOMATSU
No mam 300W MaxPower ... ten by mel vykonove stacit,dle me . PC : XP 1700 (10,5*192),256DDR 333 Kingmax CL2, GF 4200 64MB, 40GB IBM + 8 GBSeagate, CD-R Aopen, SB Live 5.1 a nejaky prkotinky .....
To mi nic neříká,ale tak snad by to mohlo stačit,zkus sundat ten chladič a namazej to silikon pastou na procesor,nebo stříbrnou,podle toho co máš,možná se tam špatně rozvádí teplo a proto to tuhne.Citace:
Původně odeslal TOMATSU
No vyzkousim to ..... no po zkusenostech s GF MX2, ktera mela procik uprostred prohlej o tak 1mm vuci krajum, jsem zvedavej co tam objevim :eek: .. jinak uz fakt nevim :-(
Ale pokud máš možnost,tak bych zkusil jiný zdroj,pro jistotu,nejlépe nějakého fortrona,ať seš si jistý že zdrojem to není.Citace:
Původně odeslal TOMATSU
Hmm, mas to nejaky rozbity, taky mam Prolink GF4Ti4200 64MB a jedu z 250/500 na 320/610. V chlazeni ani ve zdroji bych chybu nevidel, i kdyz tam muze byt.
No zdroj stejne potrebuju novej ... protoze tenhle dela o hodne veci randal nez tech 7 vetraku v kejsu ..... takze nejakej 300-350W Fortron Low-noise .... uvidime.
Citace:
Původně odeslal MaPa
Nejaky rozbity :D To asi nevyreklamuju ..... hmmm, pekne na ho*no .. jo a jak jsi zvedl napeti u ty KT3Ultra (mam ji taky) .. i po upgredju Biosu mi to nabizi pouze max 1,7V ????
mel sem ji taky, ani jado ani pameti nesly ani o 5Mhz stabilne..tak sem ji vymenil za sracku EAGLA :roll:
Ja ji mam a jadro de na 300 a pameti jen 540 :evil:
Ty co sundavaly chladic tady u ty karty....jak moc se vam po tom podarilo zvednout takt jadra,kdyz ste tam tleply nakou lepsi pastu??Ja ze bych si neco zkusil ;D
No koukam ze si clovek nevybere .. co kus, to kus :idea: Aspon ze ta pamet o "neco" jde ... driv sem to mel obracene (u GF2 MX2) - 175/166 * 220/182Citace:
Původně odeslal SPYKER
ja si stezovat nemuzu zhe ;D ...ale je to divny zhe to nejak nejde :roll:
Spojil sem si nekterz L11 mustkz na procesoru vodivzm lakem abzch mel vetsi default. U starsiho procaku sem si z 1.6V udelal default 1.8V (1 mustke), u tohodle z 1.5V na 1.75V (2 mustky).Citace:
Původně odeslal TOMATSU
Spojil sem si nektery L11 mustky na procesoru vodivym lakem abych mel vetsi default. U starsiho procaku sem si z 1.6V udelal default 1.8V (1 mustke), u tohodle z 1.5V na 1.75V (2 mustky).Citace:
Původně odeslal TOMATSU
MaPa - jj, spojeni mustku taky casem vyzkousim, jinak zatim tech 10,5*192 staci .. prece jenom si procik na to musi chvilku zvyknout.
Takze vcerejsi odendani chladice, naneseni nove pasty (obic, nemel jsem silver) nejak nepomohlo :eek: , ale nemel jsem moc casu to poradne zkouset, tak snad dneska, ale mooc dobre to nevidim :?: