-
GTX 260 problem?
Dobrý den, předem se chci omluvit jestli píšu do špatné sekce sem tu poprvé a jiná mi nepřišla vhodnější taže to kdyžtak přesuňte...
Takže začal bych asi uvedenim ůdajů o mé sestavě:
CPU: Intel core 2 Quad 8200(2,33GHz)
Grafická karta: Gigabyte GTX 260 896MB 192sp
Motherboard: Gigabyte EP43-DS3
RAM: Kingston 2x2GB DDR2 800MHz
Problém je vtom že moje grafická karta je na standartních taktech silně nestabilní a "zamrzá" při hraní her na základních taktech které sem musel podtaktovat pomocí rivatuneru až na CORE:414 SHADER:897 MEMORY:627
Zkoušel sem různé verze ovladaču ale bez úspěšně
Poprosil bych o radu jestli se to dá nějak udělat aby to šlo bez "zamrzání" na základních taktech...???Ještě dodám že sestava není tak stará, ani ne rok a tato chyba se mi stala poprvé přihraní Alone in the dark a od té doby i po naformátování disku se opakuje:(
-
Re: GTX 260 problem?
Zkontroluj jestli se karta nepřehřívá a když ne, tak ji reklamuj.
-
na základních taktech se jen těžko bude přehřívat hraju necelých 5 minut a zásek:roll: a to můžu mít větrák na 100%
-
Stát se to může, stačí blbě nasazenej chladič...
-
myslim si že se dostane tak max k 60 a pak se to zasekne a 60 na grafice neni žádna teplota
-
V kazdom pripade by som tiez kartu odporucal vyskusat v inom pc.
-
jojo mě PC rostoou na zahrádce:D nemám žádný jiný s PCI 16x bohužel
-
Tak vem pár piv a navštiv nějakýho kamaráda ;).
-
co teda když jinde fungovat bude a u mě? už mám jednou měněnou základku a CPU z 1. reklamace ale grafiku nevyměnili tak nevim kde byl problém a to sem jim to eště napsal že si myslim že to je grafikou
-
Myslim že to dělá zdroj,když muj zdroj z podpisu odcházel občas to taky tuhlo,případně reset.Jakej máš vlastně zdroj?
-
taky zajímavej důvod, nechce se mi to psát posílám rovnou odkaz :D
http://www.alza.cz/zdroj-fortron-eps...00w-d60014.htm
ale i tak mi nejde do hlavy proč to prvních pár měsícu šo a pak najednou při alone in the dark což neni zas tak náročná hra se to jebne
-
Tak ten by měl být dostačující.Tak skutečně jak radí Peca....vyzkoušej jinde a když tam bude dělat neplechu,tak reklamace.