Re: MS Outlook export uctu
Účty jsou uloženy v registrech
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows Messaging Subsystem\Profiles\Outlook
Ale bez hesel. Používal jsem BackRex Backup, ale ani ten nepřenese hesla.
Podle mne jsou hesla uložená šifrovaně a tedy bez možnosti rozumného přenosu. Ale možná se mýlím.
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Podle mne jsou hesla uložená šifrovaně a tedy bez možnosti rozumného přenosu. Ale možná se mýlím.
I kdyz jsou ulozeny sifrovane, tak by melo stacit prenest ten HASH, ne?
Sice je v registrech položka POP3 Password, ale vždy po importu této větve chce po mne Outlook zadat hesla všech účtů.
Citace:
Původně odeslal
Khandar
zdravim uz ponekolikate me vytaci MS ze odebrali feature na export uctu z Outlooku 2002+ a vejs...
pravidelne prenasim nekomu pri preinstalaci e-mailovej ucet a s tou samou pravidelnosti si dotycnej nepamatuje heslo. V outlooku 2000 a starsich to bylo tak lehky stacilo exportovat ucet a vse bylo za minutu vyreseno. Ale jak nato ted, podarilo se nekomu najit snadnou a rychlou cestu jak nato?
prosim o proverene reseni ne toolsy ktery preimportujou ucet bez hesla nebo jim dokonce export uctu chybi nebo jine hacky ktere cini z reseni nepouzitelnym.
vyskousel jsem toho uz hodne ale nic efektivne funkcniho...
ps: jeste jednou upozornuji ze se jedna o "hnedy" Outlook ne Outlook Express kde jeto snadne...
Jaký typ pošty v něm používáte? POP3/IMAP nebo Exchange server?