Myslite ze uchladim Radeona 9100 128 ram pasivem z titanu D5TB?
kdyby jo,nevite jak ho tam pridelat? :)
Printable View
Myslite ze uchladim Radeona 9100 128 ram pasivem z titanu D5TB?
kdyby jo,nevite jak ho tam pridelat? :)
uchladis. a pripevnis ho budto dvomi kvapkami sekundaku do rohov, alebo teplovodivym lepidlom,
No 2 nebudu stacit...ja som mal pasiv obdobnych rozmerov a nestacili ani 4...este dobre ze som nemal pod grafikou ani jednu PCI kartu. Proste bud bolo na vine zle lepidlo...alebo fakt tie 4 kvapky sekundaku ten tazky pasiv nepodrzia..
ja sem si vzal stary pasiv z comapqu a udelal neco podobneho jako je na fx5200 takovej velkej pasiv a chladi v pohode muzu jet s jadrem na 295MHz.
chladit bude, a to pridelani pekne vem as3 rozetri na chip ve 2 rozich otri trosku as3 a kapni vterinak vem odmastenej pasiv a lupni ho tam a na chvili pritlac a neupadne....
no ja taketo nieco planujem na GF2mx .. odlupnut chladic a hodit tam D3TB alebo cosi take :) len dufam ze my tam vleze :( a na pamete nalepit nejake male pasivy, lenze tiez je problem zmiesto, pretoze agp je 0.5 cmd od procaku :( dakedy poslem foto toho uzasu co mam podstolom na koleji :) aspon ze je to tak trochu tiche
MadCap
Pasivy na grafike na pamatiach bez ofukovania so nanic. Mam to odskusane. Akumuluju teplo a je to este horsie ako bez nich.Citace:
Původně odeslal MadCap
samozrejme ze by som generoval nejaky prievan, ale aj tak z toho zatial zide kvoli boardu :( ale poriadim cosi co podporuje tulenov a vecsiu bednu a potom sa pohram stylom hrochoslon & jeho brutal kyro :)
MadCap
Ja mam na grafike na povodnom pasive namontovany 6cm fan na 7V - nepocutelne a fuka to aj na pamete.
super,moc dik za rady..jenom..nevite o nejake min drasticke ceste nez to tam natvrdo prilepit?nevim co bych pak delal kdybych ho treba chtel v budoucnu vymenit za vodnika nebo tak neco :| nekdo ho mel prichyceny nejakou silnou gumou okolo grafiky,coz si myslim ze by taky nemuselo byt tak zly...mam radeona 9100 a je tam takova mala potfora a dela nepredstavitelny bordel...tak sem si rikal ze tam dam z procaku toho titana(na cpu pujde vodnik) anebo jenom odmontuju z GPU vetrak a dam tam 7V 80mm...co je lepsi?
kdyz to tam prilepis tou kapkou seundaku tak to odlepit jde bez problemu sice musis vic zapacit ale dolu to dostanes. hlevne nepouzivejt nic gumovyhoCitace:
Původně odeslal Chipsa
Nezkoušel jste někdo to tam připevnit jen pomocí teplopasty? Když jsem sundával chladič z mé původní karty, měl jsem ho podmázlý stříbrnou pastou od titana, tak jsem vyndal kolíčky a ten pasiv na tý pastě držel jak oživot, normálně jsem se bál abych to nesundal i s gpu, kolomo to vytáhnout nešlo, musel jsem to ukroutit. Takže jak tady někdo psal, v kombinaci s obyčejnou gumičkou (jen pro jistotu aby t neupadlo) by to mohlo držet - nějaký rozumný pasiv(třeba z PII), ne zrovna z ttcd5tb.
no ale ono ta finta toho ze ti to drzi, respektive je tam podtlak, sa vytrati ked sa ti to poriadne zohreje .. a odpadne ti na PCI kartu alebo to je jedno kam a zahoris .. super predstava nie? mne odpadol pasiv z i740 .. tazka pohoda, som si to vsimol az ked som videl na displayi haluze :) a kukam ze co to tam lezi na sietovke :)Citace:
Původně odeslal DAN2
MadCap
no ale ono ta finta toho ze ti to drzi, respektive je tam podtlak, sa vytrati ked sa ti to poriadne zohreje .. a odpadne ti na PCI kartu alebo to je jedno kam a zahoris .. super predstava nie? mne odpadol pasiv z i740 .. tazka pohoda, som si to vsimol az ked som videl na displayi haluze :) a kukam ze co to tam lezi na sietovke :)Citace:
Původně odeslal DAN2
MadCap
Původně odeslal DAN2
MadCap
ja sem nedavno daval na svojeho radeona 8500LE daval(lepil vterinakem-4velky kapky do rohu) pasiv z Globalwina FOP38, ale zatim jeste nejsou fotky....casem ale budou.
zatim si nemuzu stezovat-je sice pravda ze pri zatezi je trosku teplej(45stup pasiv)ale snad to prezije...