Ak niekto viete , tak napiste pls.
Dik
Printable View
Ak niekto viete , tak napiste pls.
Dik
Dobra otazka . To by aj mna dost zaujimalo . :roll:
Cakam na rev.2.0 .
a co tak tam zavolat??? :wink: ...neni zac
Maju verziu 1.2. V pondelok som ju tam kupoval. Ked som sa ich opytal aku maju tak mi 2x potvrdil, ze maju verziu 2.0. Maju v tom trochu chaos ale som s 1.2 spokojny.
Ked som tam davnejsie kupoval Abit BE6-II a vonku boli vtedy revizie 1.0, 1.1, 1.2 a takmer aj 2.0 tak mi povedali ze maju verziu 2.0 a predali mi 1.1 so slovami, ved to je druha verzia (prva bola 1.0, druha je 1.1:-)
Predstav si situaciu ze takto zareaguju vsetci.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Povedia si aaa idem tam zavolat.
Ja osobne som bol na reklamacnom v ageme asi 1 hod koli flashu biosu , co tam stale zvonili telefony.Kurna naco ich budem koli takej veci otravovat, vies kolko ludi im tam denne musi volat?
Ved nehori , a staci aby niekto ochotny napisal 3 slova.
priklad:maju rev. 1.2.
S pozdravom
Maju tam nato ludi.Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Ked tam ja volam tak mi vzdy zistia co potrebujem.Dokonca uz kvoli mne rozbalili niektore veci.
Tak isto ti to zistia aj v Libre a BGS...teda aspon mne ano.
Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Ja nehovorim ze nezistia, ale na ukor inych veci.
Mozno aj na ukor totho , ze si niekto dlhsie pocka na reklamacnom.
Inak si myslim ze v ageme ti s vecami ako napr aku mate rev tejto dosky predavacky neporadia.
Ak si tam osobne poslu ta na reklamacne, ak telefonicky tak ta tam prepoja.
So skladnikmi som este nevolal.
Takze vies na co narazam.
Uvedom si ze niesi na svete sam.
To by si pozeral ze tie predavacky radia.A dokonca sa sama ponukne ze skoci do skladu a zisti mi napis na pameti grafiky!!!Ale takto kmitaju len tie stare co su tam dlho,tie nove ani nevedia co chces.Ale dost zalezi aj na tom aky si zakaznik.
Mozno preto ma tak maju radi :wink:
Neviem preco by to malo byt na ukor niekoho.Ja som takisto zakaznik ako ty,je ICH problem aku maju organizaciu.
Ich problem to je, ale nemozes nadavat(resp môzes , ale bude ti to prd platne) ked im bude trvat nieco dlhsie nez je unosne.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Pretoze oni sa musia venovat kazdemu zakaznikovi ak chcu zarobit.
A je zle ak zakaznik ich otravuje blbostami , a neprejavi vlastnu iniciativu
k vyrieseniu problemu.
Moja iniciativa je to kupit.
Ajtak ich tak casto neotravujem.Jedine ked kupujem pre seba...
ja mam negativnu skusenost na slovensku z obchodnikmi, lebo to predavaju ako rozky, proste nevedia co rpedavaju, ale v poslednej dobre od kedy ich otravovali ludia z verziami athlonov xp 1700+, tak mozno si uvedomuju ze nieje biely rozok grahamovy, sice iba niekde, napriklad v BGS si tam len hore sedia a prd vedia co maju dole, heh, libra a agem sa uz ako tak snazi, len este to nieje celkom to prave dubove teda orechove
ver mi ze v Ageme velakrat ani nevedia co maju - ani nevedia rozdiel medzi 1.2 a 2.0 ...mozno nemaju ani potuchy ze existuje aj 2.0 ...Citace:
Původně odeslal ace
telefonovanie nepomoze - a hlavne ked tam maju kopu ludi - treba sa ist presvedcit na vlastne oci
Na reklamaconom toho vedia viac , ako u predavaciek.Citace:
Původně odeslal Deviant
To je proste fakt.
A ak je potreba vzdy sa najde ochotny skladnik(min u procakov) kt donesie ukazat tovar.
Inak mikhaill asi nepochopil ze ucelom tohto prispevku bolo usetrit si telefonat na reklamacne , pretoze ako tu bolo viackrat povedane , to co mi oni povedia do telefonu nemusi sediet so skutocnostou.
Preto som bol rad za informaciu od vlastnika mb neddavno kupovanej.
Diky ACE.
Hi All
Mate uz niekto nejake nove informacie?
(Aku rev)
Za odpoved vopred dakujem.
S pozdravom Lukas
Pokial ja viem, tak uz tam maju par tyzdnov rev 2.0. Ale potrvdit to nemozem.
Ja to potvrdit mozem ...LEN 2.0 reviziuCitace:
Původně odeslal Walker77
Ja mam od tadial dosku asi z pred troch tyzdnov a je to v2.0 . ;D
Pripájam sa. Maju tam rev. 2. 0