Re: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)
A mají ty hry podporu wide rozlišení?
Nativní ne, ale v XP i ve vistách se mi obraz VŽDY roztáhl na celý monitor (při naprosto jakémkoli rozlišení).
Timto způsobem přeci fungují snad všechna nová LCD - upravují obraz tak, aby byl vždy full scr...nebo se pletu?
Kooca: Pleteš. Ve Vistách záleží na kombinaci nastavení v ovladačích GK a v monitoru. Displej v ntb se chová podle toho, jak nastavím ovladače GK, stolní externí HP 2275w se chová podle toho, co nastavím v OSD a ovladačích GK.
zalezi taky na ovladacich graficke karty, treba u nvidie jde nastavit jak se ma chovat(roztahnout,roztanout ale zachovat pomer(tj cerne pruhy) nebo neroztahovat vubec)
edit:
hernaj sAd byl rychlejsi:)
sad, wolf: zajímavé, děkuji za info. Poradíte ještě kde se toto chování dá nastavit? Koukal jsem do manage 3d sett - tam jsem nic nenašel; pak do adjust desktop size and poz na vobu when using a resolution lower then...(což vypadá jako ono).
Zde mám Use my displ scal (což jest OSD v LCD?) a když toto změním na Use nvidia scaling (nebo na cokoli jiného), tak to zachroustá a vrátí se zpět na původní volbu..:(
Mám to, změna v OSD to vyřešila. Juchuu, díky!!