Re: Nero 9 - Free version
Škoda, že už skoro vůbec nepoužívám Windows, zajímalo by mě, co to dovede.
Na svých stařičkých XP mám nainstalován právě výše uvedený Ashampoo a v době, co jsem aktivně využíval XP, tak jsem si ho oblíbil natolik, že nero šlo pryč.
Opravdu můžu Ashampoo doporučit, uvidíme, jak si povede proti Neru Free :)
Taky jeden hlas pro ashampoo Nero mne nadchlo, ještě se ani neuložilo;D
Tak další adware asi :) Ashampoo je fakt nejlepší free program na vypalování ve Windows. A možná i lepší než Nero full, ale to už je na dlouhé debaty, minimálně obyčejným uživatelům, co si chtějí vypálit předpřipravené DVD video určitě stačí Ashampoo :)
Myslím samozřejmě co se týče pouze a jen vypalování, další věci, třeba jako převod video formátů, to už jsme někde jinde...ale i tam vidím lepší alternativy, v některých případech i free :)
Přemýšlím, proč vlastně něco takového vůbec vzniklo...
Program, který nemá okno se zdrojovými daty přístupné současně s oknem kompilace (jako to mělo plné Nero), je pro mě nepoužitelný (tzn. Nero Express apod). Citelně to chybí jinak perfektnímu ImgBurn a mnohonásobně prodlužuje dobu přípravy disku.
Nečetl jsem moc podrobně, našel jsem to náhodou a vzpomněl jsem si na tento topic, tak to tu dávám, je to recenze Nera free:
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/n...rogram-zdarma/
Nebo take na CDR.cz - Nero 9 zdarma
Citace:
Původně odeslal
JERROME
Taky jeden hlas pro ashampoo Nero mne nadchlo, ještě se ani neuložilo;D
Ten ASK je jak u plných verzí tak i u ořezaných, co se dávají k mechanikam. Instalovat se nemusí, je to volitelná položka.