-
Hotflash nf4
Zdravím chcel by som sa opytat ci by molo možne spravit hotflash na nf4 ?
Mam dve dosky nf4 jedna foxcconn NF ck804 (funkcná)a druha gigabyte ga-k8ne(nefunkcná).chcel som skusit spravit hotflash ale nevem ci sa mam do toho dat lebo ma to vela rizík :D napr. musím odpajkovat na na tej foxconnke bios lebo nema paticu :D na gigabytke som už bios odpajkol a napajkoval tam paticu :D mam na pokusy 4 bios chipy :D .Len neviem ci je naozaj v prdely bios na tej gigabytke ci neodisiel nf4 chip :D .ako zapnut ide ale len ventilatory viac nic tak nevem co robit odkuril som ju tak že som kus taktoval a ked som presiahol limit tak som aukrat jumper prehodil ked este isiel tak nevem ci mohlo odist aj nieco ine ako bios .Poradte mi pls za odpovede vopred dakujem.
-
Re: Hotflash nf4
Vybral som bios napajkoval paticu dal bios a skusil hot flash ale hla problem foxconn použiva 512kb bios a gigabyte 256kb neviete o neakom programe co by to vedel odrbat a aby som tam mohol naflashovat co ja chcem a nie co je vhodne pre dosku :D rozmyslal som že upravim bios a odrbem id ale nevem ci sa to vobec da :D
-
Re: Hotflash nf4
no tak tusim ze je nejaky parametr pro awdflash, kterym zajistis aby nekontroloval spravnost/nespravnost flashe... pres to by to mohlo jit