-
ZK v Imac G3
Mám starého Imaca G3,dnes se u něj projevil problém se zvukem který se projevuje náslodovně.Při nízkém volume je vše v pořádku,když začnu volume zvedat,levý kanál zesiluje víc než pravý a při plném volume už je rozdíl velmi markantní,je to dost nepříjemné zvláště u skypu,když někdo volá v době kdy hraje MP3(čili je to ztlumené aby to hrálo streo a na přehrávači je to na plno) buď to není slyšet vubec nebo velmi špatně.Patrně se jedná o hrdwarovej problém..ale nenapadá mě,co prohlédnout,konektory pro sluchátka?výstup pro zesik?
-
Re: ZK v Imac G3
Jak reguluješ hlasitost, nějakým HW regulátorem nebo z OS?
Protože to vypadá na dojebanej potenciometr.
-
Ne je to pouze softem není tam váha levej x pravej takže nemužu ani nic ozkoušet. Repráky+celej zvuk je harman kardon,tak tipuju uplnej šmejd to není,oproti zvukovce co mám v kompu(supreme FX II k lepším asus deskám)je to radost poslouchat a od odby co ho máme netové rádia poslouchám jen přes maca.
-
váha na levej/pravej tam určitě je: system preferences/sound/output a balance left/right... fakt je, že jsem to nezjistil protože jsem to měl vždy jen na integrovaný repráčky (imac je ode mne)
-
V poho Rache,no ono to dělá i na integrovanejch takže tento problém asi nastal až u mě,o to víc mě to mrzí,páč na přehrávání net rádií je vážně bezva.
Edit:To jsem z toho blázen,teď jsem to zapnul že se mrknu na tu váhu a ejhle vše je v pořádku,no zatím to budu sledovat.Rache váhu jsem našel máš pradu :)