!!!POMOC!!! ATI Radeon 9700
Lidički potřebuji pomoc:
Mám:
-AthlonXP 1700+ JIUHB 1,47GHz@1,88GHz(12,5x150,1,55VCore)ThermalTake Volcano9
-512MB DDR Samsung 266MHz
-ECS K7S6A
-MANLI ATI Radeon 9700
-Zdroj 300W
A mám pár problému:
1)při startu mi to nezobrazí info o kartě(víte jak uplně nejdřív se zobrazí info),potom při nabíhání do winXPSP1 mi přeblikne obraz jako ze nenašel signal ale potom to valí
2)když chci instalovat ovladače tak mi to zahlásí že nemám požadovaný hardware a software atd...
3)pokud se pokusím kartu taktnout tak mi spadne pc
4)nejde mi za žádných okolností nastavit více než 60Hz ani c Powerstripu a v rivatuneru neumím ale tam jsem taky nastavil 75Hz a nic.
Pokud víte jak to viřešit tak bych vám byl moccc vděčný
Hodlám koupit 350W zdroj ale nejsem si jistý jestli mi to pomůže zbavit se všech těch problémů.
Re: !!!POMOC!!! ATI Radeon 9700
Citace:
Původně odeslal egyptan
Lidički potřebuji pomoc:
Mám:
-AthlonXP 1700+ JIUHB 1,47GHz@1,88GHz(12,5x150,1,55VCore)ThermalTake Volcano9
-512MB DDR Samsung 266MHz
-ECS K7S6A
-MANLI ATI Radeon 9700
-Zdroj 300W
A mám pár problému:
1)při startu mi to nezobrazí info o kartě(víte jak uplně nejdřív se zobrazí info),potom při nabíhání do winXPSP1 mi přeblikne obraz jako ze nenašel signal ale potom to valí
2)když chci instalovat ovladače tak mi to zahlásí že nemám požadovaný hardware a software atd...
3)pokud se pokusím kartu taktnout tak mi spadne pc
4)nejde mi za žádných okolností nastavit více než 60Hz ani c Powerstripu a v rivatuneru neumím ale tam jsem taky nastavil 75Hz a nic.
Pokud víte jak to viřešit tak bych vám byl moccc vděčný
Hodlám koupit 350W zdroj ale nejsem si jistý jestli mi to pomůže zbavit se všech těch problémů.
1) Tohle dělá u všech R9700Pro,že se při startu nezobrazí informace,to přebliknutí taky není podle mě problém,jenom si přehazuje frekvenci,možná kdyby si měl jiný monitor,že by ti to tak nedělalo.
3) Možná to chce jiný bios tam hodit.
4) stáhni si refresh force
A nový zdroj si kup určitě :)
Re: !!!POMOC!!! ATI Radeon 9700
Citace:
Původně odeslal egyptan
Pri starte ich zobrazuje, akurat tam nie su 3-5 sec ako u nVIDIE ale len cca sekundu (dovtedy sa monitor nezapne)
Co sa tyka nabiehania winXP, tak akoze namiesto toho cierneho XP screenu s tou modrou blbostou, co beha dokola mas vypnuty monitor ???
Toto je problem ASUS A7V8X + Radeon9000/9500/9700 a pravdepodobne ide o chybu (nekompatibilitu) zakladnej dosky. To, ze to robi aj SiS, je pre mna novinkou :|
Na GigaByte 7VAX ide Radeon9500/9700 v pohode (uvadzam kvoli tomu, ze ma rovnaky chipset ako ASUS A7V8X)