ztraceny stitek na windows 95 ceska verze
custe vsichni tak jsem dneska chtel preinstalovat windows 95 na svem starem notebooku vse jsem mel disketu cd s isntalackou atd vse origos no a stitek byl na notaku ale z pulky utrhlej takze nevim co mam delat?neposlal by mi ho nekdo prosim? btw nejde mi pridavat prispevek do otazek tak prosim o presunuti nevim proc:eek:;D
Re: ztraceny stitek na windows 95 ceska verze
W95 mají číslo na certifikátu na knížečce, lepený štítek si pamatuji až u NT 4 a 98 SE.
Můžeš zkusit požádat prodejce notebooku a poskytnout mu identifikační údaje (model, sn, čitelné údaje ze štítku); on se tím ale nemusí vůbec zabývat (dávno to není v záruce a ta nic takového ani nekryje.
Tady nelegální SW nevedeme.
P.S.: doporučuji v odpovídající míře používat klávesy s tečkou a čárkou...
Já to včera jen přesunul (zprávy pro adminy) :) na reakci už jsem neměl sílu...
Myslím, že autor, chtěl nasměrovat, což se mu dostalo....více asi těžko můžeme udělat.
Citace:
Původně odeslal
kuba741
custe vsichni tak jsem dneska chtel preinstalovat windows 95 na svem starem notebooku vse jsem mel disketu cd s isntalackou atd vse origos no a stitek byl na notaku ale z pulky utrhlej takze nevim co mam delat?neposlal by mi ho nekdo prosim? btw nejde mi pridavat prispevek do otazek tak prosim o presunuti nevim proc:eek:;D
Vyfoť ten štítek na notebooku a připoj jej jako přílohu ke své odpovědi.
Jinak, jak napsal peta303 u Windows 95 i OSR2 byl instalační kód napsaný na knížečce.