-
HP Pavilion ze4133
Ahoj dostal jsem ze zahranici od sestry tento stary notas ktery byl vykuchany a komplet rozebrany.Jakstaks jse mi ho povedlo rozchodit ale mam problem s HDD,nevim jakej v tom original byl a mnou zakoupeny Hitachy s nim neni plne kompaktibilni.Jak ho zasroubuju do toho suplicku tak nedosahne kontaktama.Tak prosim nekoho kdo ma tento notas aby se podival co v tom je za HDD,nebo jak to zjistit?Dekuji
-
Re: HP Pavilion ze4133
To je docela jednoduchy, predpokladam, ze tam cpes spravny typ HDD (IDE) a jde o to, zda mas k nemu take redukci na IDE 2.5". Pouziva to dost "znackovych" notebooku, urcite prave HP, Dell, myslim i IBM a mozna jeste nejake.
Takze sehnat tu a pak ti to tam bude pasovat (pokud ji nemas nekde v "pytliku" se soucastkama z notebooku:)
Je to akorat takovy "pasek" s konektory na obou stranach, ktery nasunes na kontakty disku a tim jej prodlouzis na spravny rozmer - pak to pasuje a kontaky se po zasunuti do sachty disku spoji s deskou.
Obcas je k prodeji na Aukru, urcite bude na eBay, stoji to relativne par korun.
-
Re: HP Pavilion ze4133
Aha tak to prave ta redukce mi schazi asi se to nekde ztratilo.No snad se povede nekde sehnad.