-
Laserova tlačareň...
Zdravím. Potreboval by som poradiť ohľadom kúpy čienobielej laserovej tlačiarne. Ide mi hlavne o čo možno najlepšiu kvalitu tlače, pretože ju chcem využívať na tlačenie predlôh plošných spojov. Nezáleží mi ani na rýchlosti tlače, ani na veľkosti podávača papiera ani na nejakých zbytočných funkciách, len na kvalite tlače. Cena tak do 140 Euro. Bol by som vďačný kebyže mi tu niekto poradí, pretože s tlačiarňami nemám skoro žiadne skúsenosti.
-
Re: Laserova tlačareň...
Předpokládám, že budeš tisknout na folii?
Jinak myslím, že snad jakákoli laserovka úkol splní, s kvalitou tisku u laserovek (zvlášť pokud jde o pouze BW tisk, tj. ne odstíny šedé) rozhodně problém není, aspoň já jsem se s ničím takovým nesetkal.
Jediné, co se může stát je, že při použití nevhodných materiálů bude tisk částečně průhledný, což pro tvůj účel určitě není dobré. Při méně přesné práci (spíše silové cesty) se to dá vytisknout dvakrát na stejnou folii, v opačném případě laborovat s nastavením.
Jinak bych každopádně pak doporučil používat výhradně originální spotřební materiál, právě s blednutím nebo nedostatečným kontrastem by mohl být problém u neorigo spotřebáku. (zejména toner)